mustafa polo aynımı halen.yaptınmı bişeyler.
Printable View
9:30 da mesada bulurusuz ozaman :)
Akşama bmw ler felanda geliyo şenlik bol anlaşılan :)
akşama 9.30 mesamı şimdi
10 civarlarinda koprunun ustundeyim insallah.
10 civarları enkada oluyorum bende.
fn2 typeR
Polo gti
106 gti
Sahibi arkadaşlarla denemek isterim maksat keyif ;)
varsa başka denk diyebileceğimiz araçlar onlarla da denemek isterim. Tekliflere açığım :)
s2000 olanlar ustunu acıyorlar gezıyorlar daha ne olsun ?
:)
benimde olursa garaja çekicem hiç binmicem :D
ben denedim s2000 le :D uslu bir çocuk olursanız sizde deneyenilirsiniz bir gün:D
zuhahahahahaha :D
resmen şehir efsanesi oldular
s2000 isteyen olursa cagırabılırım ciddi ciddi ?
ufaktan sc6262 li ama :)
ses kesildi :)
ben de gelirim bi aksilik olmazsa
Suborusu hazir aksama mesadayim
yemek iyim birazdan çıkıcam
yavas araba varmı 1.4 122 lik tsi stock 18 jantlı
1.6 toyota corolla tuplu otomatik var en yavas :)
biz erken ayrıldık.
enka kaynıyor çok kalabalık :)
Bayadir boyle kalabalik bulusmaya gitmemistim
Cok guzel bi o kadar da kalabalik bi geceydi.. Artik sali carsamba gitmek lazim,cepanin park yeri mubarek yer bulmanin imkani yok :D
cok kalabalıktı kimseyle deneyemeden geldim..:(
40-50 araba varmıydı yaws ? :)
gelen deneyen tum araçlara teşekkurler :)
kaynatmaya geldik ama acil telefon geldiğinden toksin atmaya gittik muhabbete katılamadık :D
Çok güzel bir gece oldu..
Deneme yapmaktan sohbet etmeye 5 dk bile ayıramadım :D
Hakkaten çok canlıydı bugün, sArocco'yla dişe diş hırslı kapışmalarımız da çok keyif verdi :) teşekkürler
Guzeldi ya iyi gazimizi attik:)
Ankaradayız ikimiz de, sıka sıka enkayı eskitiriz keyif bitmez ;) tekrar haberleşiriz kardeşim ben de memnun oldum tanıştığımıza.
Çok kalabalıktı güzeldi bi sıkıntısız eglendik.. Type-r vs scirocco denemesi cok keyifliydi.. Scirocco bravo da kardeş denemesi oldu :) Dogukanın cuprasına da maşallah güzel gidiyor.. Varmı video arkadaslar izleyelim göremediklerimiz vardır belki..
Şu benim doğukanla olan bide doğukanın GTu rocco ile olan denemesini yüklede izleyelim :D :D :D :D :D
:Deli: Kötü çocuk murat :hahaha:
Bravoyu saymıyorum zaten bizim arabamızz geçsekte geçilsekte hiç problem yokk ;) Ama geçen sefere göre epey hızlandı. Geçen sefer 5 6 boy geçerken şimdi hemen hemen aynı gidiyoruz ;)