Hakkaten çok canlıydı bugün, sArocco'yla dişe diş hırslı kapışmalarımız da çok keyif verdi :) teşekkürler
Printable View
Hakkaten çok canlıydı bugün, sArocco'yla dişe diş hırslı kapışmalarımız da çok keyif verdi :) teşekkürler
Guzeldi ya iyi gazimizi attik:)
Ankaradayız ikimiz de, sıka sıka enkayı eskitiriz keyif bitmez ;) tekrar haberleşiriz kardeşim ben de memnun oldum tanıştığımıza.
Çok kalabalıktı güzeldi bi sıkıntısız eglendik.. Type-r vs scirocco denemesi cok keyifliydi.. Scirocco bravo da kardeş denemesi oldu :) Dogukanın cuprasına da maşallah güzel gidiyor.. Varmı video arkadaslar izleyelim göremediklerimiz vardır belki..
Şu benim doğukanla olan bide doğukanın GTu rocco ile olan denemesini yüklede izleyelim :D :D :D :D :D
:Deli: Kötü çocuk murat :hahaha:
Bravoyu saymıyorum zaten bizim arabamızz geçsekte geçilsekte hiç problem yokk ;) Ama geçen sefere göre epey hızlandı. Geçen sefer 5 6 boy geçerken şimdi hemen hemen aynı gidiyoruz ;)
hacım ben bravodaydım o sıra çeken vardır elbet..
Çekenler vardı koysunlarda izleyelim :D
yokmu video yav yetişip gelemedim bugün içimde kaldı ya..
çok keyifliydi, yaklasık 50 arac vardı heralde, deneyenlere tesekkurler, bana konya yolunda 60 la gıderken makas atmaya kalkan (onume kıran) apaçiler harıc hersey guzeldı, duyan gelmıstı neyse o kendını bılıyor onun dısında eğlendik baya...:icon_tup:
güzeldi güzeldi apaçılere ragmen :)
böyle bir kalabalık en son msupra lı hulk lu buluşma gününde vardı. gece güzeldi herkese teşekkürler.
hayır kapısı uçan araba bile vardı :D (kadir abi operim) ama nedense deneyenleri pek izleyen veya video çeken olmadı ilginçtir.
bu arada o ¨şayin¨ ciler gelin bizi tükürüğünüzle boğun diye yalvardı resmen:mad:
hele hele şu tır kornalı yok muydu? işte bu şarkı onun için geliyor;
Enka girisinde arkadasın arabasının kayısı kopsada kısa surelıgıne kopruye cıktıgımda cok keyıflıydı. tekrar arkadasın yanına dondugumde yardım eden arkadaslara tesekkürler...
çok canlı geceydi ortalık kaynadı resmen okadar çok istedimki denemeyi bende ama ***** sebeplerim vardı giderken 1lt su içmiştim ağırlık yaptı :D
Enkadaki en kalabalik gecelerden biriydi video ceken pek olmadi galiba eger ceken varsa whiters vs sti videosunu istiyorum :)
ceto , tek kat fiber kapi 220 den isyan etti :D