bombaymış :)
Printable View
benim üst kattakilerde öyleydi bir ara rutine bağladılar haftanın belirli günleri yaparlardı yatakta bir ses yapıyor sorma wd40 alıp çıkacaktım artık gece durulmuyordu:D cuma cumartesi geceleri, çocuk yapma arifesinde haftadaki sayı iyice artmıştı şimdi rahatım:D
VAlla bende öyle bir sıkıntı vardı. Herif gece 3 de yukarıda gitarla konser veriodu. Çıktım kapı çaldım duymadı. Ya sabır dedim indim yatağa yok uyuyamıyorum. Bu sefer onun üstündeki kalorifer borusuna vurmaya başladı daha da içinden çıkılmaz bir durum oldu. Aldım evden yan keskiyi cırt bandı. İndim ana sigorta kutularına. indirdm şalteri bir de açamasın diye cırtla bantladım mühür deliğinden sen sağ ben selamet. Bi da yemedi.
Tahta takunya kaldı mı yaw bi tek hamamlarda kaldı sanıodum yuuh.
Valla yazdiklariniz efsane kivaminda :D bizim evin ustundekilerde kendini at hissediyo ailece sabah namazinda kalkiyolar aksam kaca kadar belli degil evi hipodrom sandilar galiba suan yazarkan bile kosan arap ati var halen :D
hah iyi oldu bu teşekkürler bilgi için
biraz utanmaz bunlar. ama işin içine kesin polis girecek.
sagol gözüm. işte bunlar da aynı öküzlükte. hatta daha fazlası. ulan kendi evlerinde hasta var ona bile saygıları yok. bize saygı göstermeleri zaten kendi karakterlerine ters.
ahaha supermiş.
olmadı buna benzer girişimlerde bulunacağım artık. takunya değil de kadınların yüksek ökçeli terlikleri olur ya işte onlardan giyiyorlar evin içinde. görgüsüzlük resmen.
bunlar da öyle hoca sorma. boost u açan veriyor gazı... 3 tana çocuk bir de. kimse de aman çoçuğum git parka falan demiyor.
kpss calısyrm yan tarafta masaj salonu avr sarkıalr tukuler karsı tarafta uyducular var paldır kuldur ust katta afadersın essek gıbı anıran rak konusan adamlar gece 3 olmus hala bagrıs cagrıs yapan ogrencı kızlar 3 sefer babam uyardı korktular yıne basladılar
apartmanımın en üst katında bekar bir bayan yaşıyor. yan tarafındaki komşususu da arkadaşım. bazen oturmaya falan gidiyoruz oturduğumuz oda da onların yatak odasının bitişiği. geç saatlerde tansiyon öyle bir artıyor ki sanki yanımızda sevişiyorlar. arkadaş ve ailesi çok rahatsızdı bu durumdan. gel gelelim çok sesli sevişiyorsunuz diyemiyorlardı :)
kara şahin düştü 5+1 ses sistemi evden cıkıyorsun gece 2 kere baştan sona oynatıyorsun dize geliyor.....;)
apartmanında kendi içinde anayasası gibi bir kurallar manzumesi vardır buna kat mülkiyeti kanunu denir.. bende yöneticinin el kitabı diye bir kitapda vardı bu kurallar.. önce hiyararşiyi takip edin yöneticiye çıkın ve olayı anlatın o bir uyarsın olmassa yönetimi toplayıp apartman sakinlerini organize ederseniz apartman sakinleri olarak tutanak tutulur önden bir ihtar çekilir yok devam ederlerse gene kat malikleri olarak toplu bir dava açarsanız ev onlara ait olsa bile onları evden tahliyeye kadar gider bu mevzu kendi evlerine giremezler..
bireysel bile bir avukat tutup 2-3 tane şahit bulsanız bu şahitler apartman sakinlerinden olursa daha iyi olur tahliye tabeliyle mahkeme açarsınız gene olur ama bu biraz usturupsuz ve bence sert olur en son yöntem olmalı.. önden ibr yumuşak yönetici uyarsın olmassa bir ihtarname olmadı en son mahkemelik olmalı şahsi fikrim. neticede komşudur her gün yüz yüze geldiğiniz insanlar.
Üniversitede de benim yatak çok gıcırdarmış, mış diyorum çünkü hic farkında olmamışım. Elemanlar arada bir iki laf sokmuşlar hatta dayanamayıp gelip giden hatunlar varkende sokmuşlar ama çakmamışım mevzuyu. En son bir gün içimizden geldi sana hediye aldık dediler.
Bir baktım makine yağı almışlar. Yıkılmıştım :D
teşekkürler hocam. arkadaşlar sağolsun bayağı dertli imiş. ben legal ne yapılır derken yaralarını dökmüş :)
dediğim gibi yöneticiye şikayet etmiştim ve kendisi de sanırım müzdarip bu apartman sakininden. bunun dışında bir kişi daha biliyorum ama apartmanın nabzını yoklamayı düşünüyorum. birkaç kişi daha bulursam sanırım mahkeme ile evini sattırıp başka bir ev almasını talep edebilirim.
başlangıç için şöyle bi rşey yapabilirsiniz yöneticiye söyleyin toplantı talep edin her kezin gelmesi içinde apartmandaki herkezden sizde birebir riada bulunun gece bunların en çok gürültü yaptığı saate toplanyıtı denk geitirinki hepsi şahit olsun o seslere gürültüye yani bir taşda iki kuş hem sesleri duuyp şahit olurlar hemde toplantıyı yaparsınız tabi bu toplantıyı yaparken üst komşunuzu çağırmıyorsunuz mümkünse haberi bile olmasın.. sonrada bir yol zaten çizersiniz ortak bir kağıda bir ihtarname yazıp katmaliklerinin hepsi altına imza atar bir ihtarname çekilir daha olmadı mahkemeye gidilir.
hangimiz çocuk olmadık ki ... bence bu bnm fikrim al çocukları karşına ses çıkarmazlarsa oyuncak para vs vericeni söyle bide bunu dene
Benim üst kattaki ana kız da benim sıpadan şikayetçi. E ne yapalım çocuk işte anlamıyor.
Altımdaki şikayet etse tamam anlarım ama üst katımdaki şikayetçi. Geçen akşam geldi ana fil:
Oğlunuzdan şikayetçiyim dedi, iyi git güvenliği çağır polisi ara dedim. Neyse yarım saat sonra
iki polis memurunu takmış koluna geldi. İçeri buyur ettim altımda boxer filan gayet sexy bi
şekilde o sırada kızı yürüyordu üst katta güm güm. Duydunuz mu memur bey bende 100kg lik
iki filin tepemde gezinmesinden şikayetçiyim. Alt katında 20kg lik 4 yaşında ki çocuktan şikayet
edeni afedersiniz götüyle gülerler dedim pervasızca. Polis haklısın valla dedi. Baktım dün sabah
satılık yazmışlar. İnşallah gelen gideni aratmaz
Maşallah bakıyorumda herkes içini dökmüş :D
Evet arkadaşlar... Yukarıdaki fillerle başım belada... Her iki balkondanda benim
kapalı olan balkonlarıma yağmur yağdığında zeminin genelinden, balkonu yıkadığında
su giderinden şakır şakır su akıyor. İhtarname çektim olmadı iş iyice inada bindi
balkondan geldiği için beni ilgilendirmez diyor hanımefendi... Şimdi zabıta göndereceğim.
Gene olmazsa sulh hukuktan dava açacağım ama bu tür davalara hangi avukatlar
bakar. Dava açılırken harç filan masrafları benim mi karşılamam gerek. Avukat
parasını kim öder. Bana bu konularda yardımcı olacak özellikle avukat arkadaş
varsa aramızda onların yorumlarını bekliyorum lütfen ! Davanın süreci de önemli benim için.
NE kadar sürer zaman olarak
İkametinin bulunduğu yerin Sulh Hukuk Mahkemesine konuyu içeren bir dilekçe ile başvuracaksınız. Dava harç ve masraflarını, varsa avukat masrafını siz ödersiniz. Ancak kazanmanız halinde karşı taraf sizin masraflarınızı da öder. Avukat masraflarınızı da alabilmeniz için davayı avukata vereceğiniz vekalet ile açtırmanız gerekir. Bulunduğunuz ile göre değişmekle birlikte altı aydan erken bir sonuç beklemeyin.
Çeto kaanı ve okan abiyi alıp geliyorum.. Akşam 21:00 sizin ev.. öptüm çav.. :D