Motor ehliyeti alicaktim bekliym en azindan 2 kere para vermemis olurum
Printable View
Motor ehliyeti alicaktim bekliym en azindan 2 kere para vermemis olurum
ibrahim abimin ehliyeti yoktu şöförlüğü süperdi. murat abiminde ehliyeti vardı arabayı çalıştırmayı bilmiyordu :D
murat abimin ehliyetine kendi fotoğrafını yapıştırdı gezerken çevirme oldu. tam polise uzatırken üzerindeki resim iyi yapışmamış sen bir düş :D tam komediydi.
bu olaylara karşı tedbir olur artık.
arkadaşa katılıyorum yakında her şey tek kartta olucak hatta biz görürmüyüz bilmiyorum ama yakında her şey deri altına yerleştirilicek bir chipde olucak elini makineye okutan alış veriş yapıcak otobüse binicek nüfüs cüzdanı ehliyet tarihe karışıcak gbt sorgulamasında eliini makineye okutması yeterli olucak hatta devlet isterse gps den senin dünya üstünde nerede olduğunu bilicek.. elini makineye okutucaksın ekranda tüm bilgileri tıkır tıkır çıkıcak ehliyet içinde aynısı geçerli.. her şey deri altına eklenicek minnacık bir chip ile halolucak..
şu anda bu uygulama tester olarak dünyanın bazı bölgelerinde gönüllüler tarafından denenmekde.. aynı chipin benzeri köpeklerede yıllardır gps verici olarak takılmakda..
nedir bu ya önce insanlar insan hayatı yaşasın ondan sonra ab standartlarına uy asgari ücretle ev geçindirmeye çalısıyor millet adamların derdine bak ehliyet kartı
sana takılan chip oem yalnız fabrikasyon :D :D
Yav daha yeni 4 Lira verip de PVC kaplattıydım... :(
Ne bileyim gaflete kapıldım...Heyecanıma yenik düştüm.
çip mip bilmem. işi pij etmesinlerde.
bende belli bir yaşa kadar 10senede bir, belli bir yaştan sonrada 5 senede bir tekrar sınav olmasından yanayım. adam yol vermiyor sonra görmüyormusun tabelayı yol benim diyor. (ana yoldakine yol ver tabelasını yol kendinin olarak algılayan tonla dangalaktan bahsediyorum)
Güvenliği olmadan bu tür uygulamalara geçmek çok yanlış açıkçası. Tübitak geçen sene siber saldırı tatbikatı yapmasına rağmen 2 ay sonra siber saldırı yedi..
katılıyorum ama bu dedğin yapılsa infaal olur neden biliyormusn senin benim bizim gibi bilinçli insanlar için harika ama %90 ehliyeti nasıl aldığı belirsiz ne yolla aldığı belirsiz senin o dediklerine gelene kadar ben sana şöyle diyim okuma yazma bilmeyen insanlarda ehliyet var.. adam tabelada ne yazdığını okuyamıyor yani bu insanların sayısı öyle üç beş değil milyonlar.. öyle bir şey olsa bence polisin içinden milletvekillerinden tutda devletin pek çok kurumlarından çok insanlar ehliyet alamaz.. bu seferde ne olur millet ehliyetsiz gezer bir ton kuralsızlık olur kavga dövüş tartışma olur ne insanlar var adamın ehliyetine el konulmuş alkolden adam normal bir şey yokmuş gibi gezmeye devam ediyor hatta uzun yola çıkıyor hanımıyla falan..
en azından bir sorun olduğunda polise bi ton yeminli yalan atarak bizi suçlu duruma düşüremezler. hata yapanların ehliyeti olmadığında isterse haklı olsunlar polisler bizi haklı görecek.
ben razıyım o sınava girmeye tekrar tekrar. ilk seferde tamamını 100le geçtim gene geçerim. ehliyetsiz gezmek sıkıntı o yüzden bence öğrenmeye çalışır çoğunluk.
inan çalışmaz tam aksine gene bir yerden bir bağlantı bir şey hani hatırlı tanıdık yada işini görücek bir kurs v.b ararlar..