şunlarda var ama; yanında ehliyeti olan biri ile kullanman gerekiyormuşşş ve şehir dışına çıkamıyormuşşşşsun falan :D
Printable View
şunlarda var ama; yanında ehliyeti olan biri ile kullanman gerekiyormuşşş ve şehir dışına çıkamıyormuşşşşsun falan :D
sene 2003deki kitapla daha yeni sınava hazırlanan birinden gördüğüm kitabı kıyasladım :D
bire bir aynı konular aynı sorular. halâ millete karbüratör bile öğretmeye çalışıyorlar.
200 sayfa kitabın 150 sayfası soru, 30 sayfası ders 20 sayfasıda ıvır zıvır resimler dolu.
30 sayfalık kitaptan 150 sayfa soru çıkarmayı gene başarmışlar. aynı soruyu bi tersten bi baştan soruyorlar.
hatta 3ncü sorunun cevabı 4ncü sorunun kendisinde görünüyor halâ :D
böyle komik bir sistem ve sene 2012nin türkiyesi. bir kere motor dersi o zamanda saçmalıktı kimse tamirci olmak zorunda değil. gene saçmalık.
motora ayırılacak vakitte şu trafik işaretleri ve kuralların üzerinden tekrar tekrar geçseler trafikteki tabelaları yanlış bilen öküz sayısı azalma gösterir zamanla.
bizim zamanımızda motor kursu iyiydi ben çok faydasını gördüm :) benim aldığım zamanlarda enjeksiyonlu araba yok gibi bir şeydi parmakla gösteriliyordu yani o kadar azdı.. :) ben çok faydasını gördüm ama bu devirde gereklimi değil zaten artık motorlar kapalı kutu ve yüksek teknolojili kimsenin bilme gereği yok..
motor hocasınısı hem turbo hem superchargerlı 1.4 motorun kaputunu açıp, hocam bu ne diye soracaksın:) müfredat değişmeli gençler bilgilendirilmeli(sosyal mesaj)