tuğçemi lan o :D
Printable View
tuğçemi lan o :D
tuğçe fena tuğçe fenaaa :D
Bu ne lan. Panda mı yedik bizde yarıldık biz komple. :D
Boomcu onurun arabadan indiği sahne on numara :D Güzel başlangıç oldu :D
bugün tam formunda bilhassa onuru biraz kullanmışlar çok güzel olmuş.. o çocuğun kendinden doğal bir komedi parodisi var. :)
bakamıyosanız yapmayın dedi adam ya :D:D ahahhah
street fighter on numara olmuş bu bölüm hit olur :)
Bu akşam çok fena gidiyo iyi bölüm olucak gibi :D
efsaneeeeee :D
Boomcu Onur olmak istedim o sahnelerde Maşallah maşallah :)
bu bolum tavan yapti sanki :D
Bölüm efsane ilerliyor :D
a.k.m süper gerçekten çok iyi ya :D:D
kerhane lafı sansür yedi sex yemedi enteresan :)
Gerçi SEX de cinsiyet,cins,cinsellik demek türkiyede sadece farklı algılanıyor :)
o giriş bölümü neydi öyle ya ağladım resmen :D
Dizi güzel gidiyor.:) Ezgi Asaroğlu girmiş diziye ama Leyla ile Mecnun'daki saçları daha güzeldi, bunlar gitmemiş gibi ama her haliyle güzel arkadaş.:D
onur çok arka plandaydı onu öne sürmeleri çok iyi olmuş.. ayrıca street fighter derlemesi mükemmel olmuş..
offf yine rüstem ya yemin ediyorum vadideki ömer baba sahnelerini geçti :D içine ediyo dizinin temposunun
Ezgi Asaroğlu konuk oyuncuymuş ya :( Kalıcı olaydı iyiydi..
İncesu tunning i gorunce tamam dedim bu bolum efsane olcak :)
street fighter on numara gidiyor :D
otobüsssssss
ben daha fazla kaldıramıyorum vedo sen devam et :D
dolar yükselmiş diyolar haberin olsun klsadölaşsd :D
sadiyle ne "dalga" geçtiler öyle.:D
polat alemdar seslendirmesi bomba olmus ya
Sabri reyisede dokundular bi ince:)
Hay ben bu Salih abi'nin.. :D :D ahauhaa ne güldürdü bee
konu ilerlemeden ne kadar iyi olabilirse o kadar iyi gidiyor dizi çok ilginç ama güzel :)
ben zaten bekliyorum bir kurtlar vadisi senkronizesi çok makara olur kurtlar vadisinin ekibiyle beraber parodisi güzel olur. biraz kurtlar vadisinin reytinglerinide arttırır.. behzat ç. leyla ile mecnun hesabı..
kurtların reytinge ihtiyacı yokta bunlara faydası güzel olurdu aslında keşke olsa :)
Bu Salih Abi tam bomba yahu , adamın ağzından çıkan her kelimemi güldürür insanı :)
boomcu onura polat alemdar dublajı kopardı ahauahauaha :D
rakı masasındaki sohbette süper konuştular 'fuat saka - şimdi ne yapar' da o sahneye cuk oturdu
Salih noktayı koydu :D
Güzel bölümdü yeni bölümün fragmanıda yayınladı :D
iyi oldu son iki bölüm çok durağan çok ölüydü bu bölümde resmen eski iki üç bölümünde hıncını aldılar inşallah bundan sonra gene bir iki üç bölüm durağanlığa girmezler ama en sağlam bölümlerden biriydi çok noktaya gönderme yapdılar kendi sektörleri başda olmak üzere çok kişiyi andılar eğlence temposunuda düşürmediler bahadır mehmet erin oynaması güzel olmuş ayrıca sanırsam eski leyla ile mecnundaki leyla karakterinde oynuyan bayan oyuncuda diziye dahil olmuş güzel olmuş.
bir ben sevmedim herhalde bu bölümü.face fila koptu dün akşam .baksana burasıda kopmuş. ala ala street mitrit ne alaka yahu.cok basit uydurma gibi geldi halbuki bana