son bölümler pek tat vermiyo ya eskisi gibi
Printable View
son bölümler pek tat vermiyo ya eskisi gibi
bu bölüm yine iyiydi dediğin gibi ondan önceki 2 bölüm falan baya tırtdı :D zeynep hanım da maşallah çok güzel bea
Film sahneleri beni bitirdi ya :D
İşler Güçler Ekip yeni filmin çekimlerine başladı! - Startv.com.tr
murat cemcirin efsane sahnesi :D bipsiz :D
İşler Güçler Murat Cemcir'i deneme çekiminde sinirlendiren şey ne? Bipsiz (18+) - Startv.com.tr
Tekrarı başladı dün geceki bölümün kaçıran arkadaşlar acsın :)
ney değil kaval herkesede söylemem esprisiyle, bende erken geliyorum bombaydı anlayana :D
Moon iron white head = Aydemir Akbaş ahahahahs
bıçaklanma sahnesinde ağladım :D
Bu yönetmende bayağı renk kattı diziye :)
ahmet münir'e : kadıncağız seni orasından cıkardıgı için evladım demiş ama sen biyolojik bi silahsın dedigi yerde ben bittim :D
başladı yine gadasını aldığım Mavi leğende ovalanmak ne la
hiç bitmese keşke şu dızı ya :D
Yakında sabaha karşı vericekler. Uykum geliyor espiri kaçırıyorum ya.
Çalışanlar için saati çok geç...Benim bile uykum geldi dün gece izleyemedim...
Şu konuşamayan adamın derin ve anlamlı cümleleri beni benden alıyor,
Dizideki ikinci favorim özel efekt uzmanı :)
Bu bölüm de çok sansür var mı ? Yani bipsiz i bekliyim mi? O na göre izlicem :D
normalde geç saatte ve bipli olduğundan daha sonra sansürsüz bi şekilde izliyorum öyle daha keyifli :)
Happy soldier happy :)
İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır.baldızı bana gönder.bayağı iyiydi bu bölümde.Sadi'nin sevgilisinin olduğuna inanmadıkları sahnelerde çok iyiydi, dudağı çarpmıştır falan :D
Bu bölüm starda hd olarak yayınlanmadı mı acaba 3 tane turkiye torrent sitesine baktım hiçbirinde 720p yok .
ahmet ile cemcirin, sadi ile zeynep i canlandirmasi efsaneydi.
--- spoiler
Ahmet Kural: Gulumseme sevgili olmaya yeteydi, Mona Lisa tarihin en buyuk kasari olurdu Sadii...
--- spoiler
İşler Güçler Ahmet ve Murat, Sadi ile Zeynep'i canlandırıyor! Full ve Hd Izle - Startv.com.tr
+ yeni bölümün fragmanı;
İşler Güçler 31.Bölüm Fragmanı Full ve Hd Izle - Startv.com.tr
bu kısıma koptum kaç kez :D :D
İşler Güçler Boomcu Onur çocukluk hayalini açıkladı! Bipsiz (18+) Full ve Hd Izle - Startv.com.tr
30 ncu bölüm hd bulamadım hiç bir yerde yardımcı olucak varmı aramızda :)
El Clasico da var İşler Güçler'de. Maçın ikinci yarısı çakışıyor. Artık netten izlicez maç önemli :D
dizi başlamadan önce dizi hesabının twitterda yaptığı RTler bomba oluyor :D
https://twitter.com/islergucler
yeni bölüm gelmiş millet :D:D:D:D
tşk
Rıdvan :icon_tup:
işler güçler 32. bölüm fragmanı
Facebook hesapları çok fazla spoiler veriyor. Bırakıcam takip etmeyi. :D Birde bipsiz çıkana kadar izlemiyorum. Yayınlandıktan sonra verdikleri spoilerlerin haddi hesabı yok. :D