Takim polemiklerine girmemeliler bence Takim isleri basa buyuk dertler acabilir
Printable View
Takim polemiklerine girmemeliler bence Takim isleri basa buyuk dertler acabilir
beyler dünkü bölümde Ahmet Ferideyle deniz bisikletine binip trambolinde zıpladığı sıradaki çalan şarkıyı bulabilirmisiniz çok hoşuma gitti :D
şu sadiyi cok severim de ecevitle yanyana gelince alt ef dört yapasım geliyor.
Türkiye Güzeli İşler Güçler’de
http://media.startv.com.tr/News/620x350/17904.jpg
2012 Miss Turkey 1. Güzeli Açalya Samyeli Danoğlu İşler Güçler’in oyuncu kadrosuna girdi.
Sadi aradığı kadını buluyor!
Star’da her Salı ekrana gelen, başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz’in paylaştığı dizide Açalya Samyeli, Zeynep isimli karakterle Sadi’nin partneri olacak.
Dizide Zeynep Sadi'nin aradığı kadın olacak. Kariyerini özel hayatının önünde tutabildiğini iddia eden Sadi, hayatının kadınıyla karşılaşınca; teoride işleyen fikrin pratikte karşılığının olmadığını görecek. Anadolu'nun saf ve temiz delikanlısını zor günler bekleyecek.
Kaynak: İşler Güçler - Star TV - Türkiye'nin ilk özel televizyonu
Oyunculuk yeteneği varsa iyi hoşta, yoksa dizi için pekte iyi bir hamle sayılmaz bence.
ben hala o müzik peşindeyim bilen yok mudur :)
şu antreman koçu münir laf olsun torba dolsun diye oynuyor dizide bence :) rüstemde öyleydi gerçi sonradan içini doldurdular biraz onun
o münir in tipi yeter diğer bölümlerde güzeldi ama bu ara pek yol vermediler ona :)
murat cemcirin kendi tipini yorumladığı sahne fenaydı ya :D
dişlere bak arkamdan iş çeviriyorlar diyo :hehe:
şuan dizide ecevit hariç fazlalık karakter göremiyorum ben.
2 dişi olsa baba dicek :D:D:D
o değilde ahmet kurala neden küfür ettiriliyor kadınlara karşı ?
havar komşular havar :D
ahmet kızı kurtarabilecekmi acaba? :D
bu bölüm pek tad vermedi sonlara doğru topladılar , salih abide olmasa :)
Bitsin diye bekliyorum resmen...
Bu gecenin yıldızı Sadi'ydi :D
Sadi ciddi inanmış :D
Dizi buyuk dususde,sikildim resmen.
Nat Geo ya gectim...
Bence iyiydi bu bölüm , Feride'nin burnunun kırılması , Salih abi'nin hastaneye gelişi , yine Salih abi'nin sabah çay demledikten sonraki hareketi komikti...Bide boomcu Onur'un her sahnesi bomba :) Sadi'nin müdüre zıplaması vs... beğendim ben bu bölümü...