ya sana zahmet yaklaşık 1 dönüm civarı arsa içinde bir ew bana bulsanıza
Printable View
evet naturköy iyidir hatta çok iyidir :D bende maşukiyedeyim eğer bu tarafa gelirseniz yardımcı olurum
Bir Gun Tech uyelerı toplansak ya ?
Baya üye varmış yahu sapancada.Buluşma yapalım her haftasonu ordayım :D
sapancadan 10 kişi filan çıkar herhalde forumdan :)
sapancadan tam ortada kalıor hem adapazarı hem ızmıt guzel bı toplanmak guzel olur..
Bu arada ben senelerdir gölevine gidiyorum sıkıldım dogrusu.Manzara ortam olarak alkollu hizmetin yemegin iyi olduğu biryer tavsiye edebilirmisiniz kurtköye yakın.
Fiyat soran arkadaşlar için yazıyorum verdiğinizin karşılığını fazlasıyla alırsınız :)
Natürköy Kahvaltı 25 TL kişi başı. Masanıza özel servis gelir self değildir.
lezzet ve çeşit açısından idare eder, ama o tarz bi ortamı başka yerde bulamazsınız.
altındere alabalık 15 TL olması lazım.
güzel yeşil içinde insanı rahatlatan yerler, hele ki İstanbuldan gelenler için bulunmaz
nimet.
Not: öğlen çok kalabalık oluyor ızgara falan yiyecekseniz özellikle iyi pişirmelerini söyleyin yoksa çiğ yemek durumunda kalabilirsiniz, tecrübe ile sabittir.
Herkese iyi geziler,eğlenceler.
tavsiyereler için çok çok teşekkürler notlarımı almaya başladım yarın siftahi Natur Köyle yapıyoruz demekki :)
Hayırlısıyla gidip geliyim çıtırdan bir değerlendirme yaparım :)
Çok çok teşekkürler tekrardan :)
Sapancada yazligimsi biseyler var bizimde goldag sitesinde. Bulusma felan olursa bahaneyle gitmis olurum bende oraya :)
golevi natur baccede güzeldir zaten gelin mutlaka bişiler bulursunuz ama naparsanız yapın cok erken gelin yoksa sıkıntı oluyor.hee sapanca diyede aramayın kırkpınar derseniz daha rahat bulursunuz.kartepeye otelede gidebilirsiz yani secenek cok
artı ben et yerim rakı içerim derseniz gürkan restoran var eşmede eti nefisdir kuzu falan fenaa :)mezeleri taze salatası falan cok iyi kuzu ve koftesi meshurdur fiyatıda iyidir golüde görür ama yer bulmanız zordur şiddetle tavsiye ederim
Bir organizasyon olursa banada haber verin arkadaşlar, konuyu takip ediyorum ama gözden kaçmasın
Arada c.tesi akşamları ve pazar günleri gidiyoruz.
Tanışalım bi photo day yapalım :)
natur köy güzelmiş hacılar bi org yapalım istanbuldan :D
fikir isteyen arkadaş geldimi acaba sapancaya bugun memnun kaldımı durum nedir ?
@turbooguz
aynen masukiye market tanısmıstık hatta :D ama punto değil o bravo :D