Selamlar,
İşini hakkıyla yapan, hazır yakalarım kitleyebildiğim kadar kitliyeyim demeyen düzgün bi yer aranıyor.
Yer : İstanbul - Avrupa yakası
mümkünse bizzat test ettiğimiz ve/veya şahit olduğunuz önerirseniz sevinirim.
Teşekkürler
Selamlar,
İşini hakkıyla yapan, hazır yakalarım kitleyebildiğim kadar kitliyeyim demeyen düzgün bi yer aranıyor.
Yer : İstanbul - Avrupa yakası
mümkünse bizzat test ettiğimiz ve/veya şahit olduğunuz önerirseniz sevinirim.
Teşekkürler
Özel Cezlan Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, 0 (212) 532 16 77
İletişim bilgileri burada sahibi Esat Bey , Ankaradan Hakan beni yönlendirdi derseniz her türlü güzelliği yapar![]()
beylikdüzü uyar ise daha önce yaptırıp memnun kaldığım bir yeri tavsiye edicem gerçekten çok değişiyor
cnrsrn:
195 40 16 yı bi koycan
harbi nokta
turgay.ozgur:
böbrek taşınada birebir olur
çukurlarda dökersin
ameliyatsız
Biraz önce Medipol diş fakültesinde yaptırdım bidiğin port polish
tavsiye ederim
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Extra başlık açmadan burda sorıyım. Bu fevzu yapılırken uyuşturuluyor mu ? Uyusturulmuyorsa acısı fazla mı ?
Bir de maliyeti ne oluyor bu islemlerin?![]()
uyuşturma yapılmaz zaten 10dk lık iş...
diş hekimine göre değişir fiyat olarakta en düşük 75i gözden çıkarın..
Ortodonti işi olan varsa yardımcı olurum bu arada![]()
Valla kendi dişçim var yaklasık 1.5*2ay cıle cektım bırcok arkadasımda bılır neler ypıldı edıldı vs fiyat konusunda hayatta uzmez zaten yasıtınızgenc bır hekim 10no5yıldız.@bakrköy
- K -
________
Dr.Ecu
diş taşı falanmı temizlenecek yoksa kimyasal olarakmı beyazlatılacak? ablamda diş hekimidir kimyasal olarak beyazlatmaya pek sıcak bakmaz
körler sağırlar
Bu laserle diş beyazlatma olayı nasıl oluyor Semih abi danışabilir misin tavsiye ediyor mu diye, benim dişler fena sayılmaz ama normalde pek de beyaz degil ?
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Bende biraz araştırmıştım bu konuyu diş tabakasını inceltip diş minesine zarar veriyormuş sanırım birkaç diş hekimine sordum pek sıcak bakmadılar kimyasal ile diş beyazlatma işlemine...
Konuyu bende takipteyim..
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
İşleme göre 2 saatten fazla sürüyormuş
Dentistanbul'u yorumlar sebeble elemiştim en baştan.
hospitadent mi ne orası 880 lira fiyat verdi.
Memorial 1700 lira fiyat çekti ve %40 indirimle 1000 lira civarlarına indi.
Yakın geçmişte bu fiyatlar max 300-400 aralığındaydı
Bu fiyatlar diş beyazlatma için. Zaten temizleme de içinde oluyor. Sadece diş taşı vs temizletme ise max 120 lira civarında.
Bi hekim arkadaşıma danıştığımda illa yaptıracaksan, dişlerindeki gerekli işlemleri yaptır sonra gidersin tavsiyesini aldım. Bu sebeple bikaç ay sonrasına kadar askıya aldım.
Cevaplar için teşekkürler herkese
1 haftadir discideyim adamin tabiriyle agzimda harfiyat aliyortas temizletiyorum toplam 4 seans ve 200 lira nisantasinda
![]()
diş taşı konusunda bazı kişilerde sıkıntı olabiliyor.Diş taşı temizliği yapıldığı zaman belli aralıklarla yaptırmak gerekiyor yoksa dış girintilrei iğrenç bir görünüm alıyor bilginize.
Diş tamamen bembeyaz olması kişinin diş yapısına göre değişir.Senna abinin dediği gibi bende sigara içmiyorum ama bembeyaz olmuyor bir türlü![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)