Gece yolculuğu için tavsiyeler- güzergahlar- radar- yol durumu-tek şerite düşen yollar
giden var mıdır bu yaz mesela?
Gece yolculuğu için tavsiyeler- güzergahlar- radar- yol durumu-tek şerite düşen yollar
giden var mıdır bu yaz mesela?
Bodrumdan Twingo getirmiştim. Zaten bassak da 110'un üzerine çıkmadığı için radar derdim olmamıştı hiç![]()
geç saatlerde 100 ün üstünde ztn çımaya gerek yok kirpisi tilkisi ne kadar acayip hayvan varsa yola atlıyo![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
milas bodrum arasına dikkat. gri renk yeni kasa clio symbol
milas bodrum istikametinde. milas havaalanı civarı ve havaalanı bodrum arasında virajlar basladıgında radar oluyor genelde.
bodrum milas istikametinde. kervansary oteli gectikten sonra ve havaalanı duzlugunde oluyor yine 2 tane pes pese.
ben 5 dk arayla. 2 radara yakalandım. 450 tl
gece 3 te cıkılsa radar vs görülmez yolda tenha olurYolunuz acık olsun
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
otobandan çıkınca Sökeye girerken bir tane sabit radar var yolun hemen altinda bir yol var orda pusuda yatiyor. Söke ovasının orda starbucksın önünde benzinliğin içinde duran bir radar var gri symbol yeni kasa. Ayrıca gezici var bir tane o yolda. Milas'dan sonra havaalanına gelmeden var. En son radarda Güvercinlik'den sonra var sağa bir virajdan sonra agaçlarin arasında duruyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)