Düzce ye giderken şirket arabasıyla 312 TL yazmışlar :D
Printable View
Düzce ye giderken şirket arabasıyla 312 TL yazmışlar :D
154 egsoz + dur ihtarina uymamak 154 total 308 hasirtt:o
4 yıl sonra ortaya çıkan 3 tane hatalı park cezam vardı faizleri vs. ile 420-450tl civarında fiyat gelmişti
Ceza değil ama emniyet şeridinde ceza yememe konusunda fikir verebilir arkadaşımın başına gelen :)
1. köprü yolunda avrupa - anadolu geçişi emniyet şeridine giren (gir-çık-makas 3,4 defa) arkadaşımı arkadan gelip trafik durdurmuş. Yanına gelmiş napıyosun dediğinde polis'e abi cırcır oldum tuvalete yetişmeye çalışıyorum diyince bırakmış :D
durduramaz, tehlike arz ediyor, poliside tehlikeye sokacağı için durdurmamış :D:D
lise zamanımda(2003) APRİLİA SR150 scooterımla ışıklarda tekteker giderken antalya trafik şube müdürünün sivil toyota corollasına arkadan çarpmıştım :)
önden gözlüklü bi abi indi arkadan heryerleri yıldız komiser amca indi :D yaklaşık 10dk içinde 10tane yunus trafik polisi ve asayiş ekibi geldi hürriyet akdenize bile çıktım . komiser dediki polislere bunu nikin ama acıtmayın dedi :)
a2 ehliyetim yoktu 600tl
ruhsatta mavi yazıyodu motor sedefli turuncu renk degişimnden 150tl
trafigi tehlikeye sokucak hareket 150tl
kasksız motor 150
motor bnm üstüme degildi kullandırana 150
daha varda hatırlayamıyorum :D
ertesi gün antalyada büyük denetimler başladı kasksız ehliyetsiz herkesin motorlarını bağladılar.motorumun değeri 1500tl idi çekici masrafı vs vs ile 1500ü geçmişti
arabayla büyük cezam yok :)
transit panelvanla radar 275 tl =)
1500-2000 e yakındır :D
en yüksek 70km tabelasında yedim 300tl .yoktan yere yiyince koyuyo. 3 tanede sisten bekleyen ceza var ödemeyecem ne zaman çıkarsa karşıma artık.
2 sene önce ataşehirde 3 araç arka arkaya yavaş bi şekilde giderken polis önümüzü kesti.otoparka çekti hepimizi.amirleri yarış yapan arabalar görmüş emir vermiş yakalayın diye.iki aracı bağladı banada full standart arabaya 280 tl ceza yazdı.bağlanan araçlar daha ucuza kurtarmıştı :)
ehliyetim yokken motorsikletle yakalanmıştım 1000+ onun dışında daha hiç cezam yok allaha şükürler olsun
ama babam için aynı şey'i söyleyemicem :D 5.000+TL yemişliği vardır kendisinin
Benim aracım değil ama yüklemesini bizzat yaptığımız arac aşırı tonajdan geçen hafta 7,000 küsür yedi :)
2,250 tl cik yemıslıgım var src belgesınden
50km sınır olan yerde 92km le radara girdim 350tl ye yakın bişi geldi:D
Kemerburgaz yolu radar 202 km/h hiz 290TL bide zamaninda yatirmadigim icin 340 mi ne olmuştu yaktigim benzinde 100TL desek gacirt oldu bana :D
3 sene önce vtec ile 280 Tl ceza gelmişti. Ataşehir - Kavacık arası yolda.
Birde 12 TL ispark cezam var :D