3 Haziran 2012 pazar günü Sakarya da poyrazlar gölünde düzenlenecek olan engelliler ve özürlüler için bir organizasyon düzenleniyor.
Bu organizasyon tamamen yasal olup engelliler federasyonu ile düzenlenmektedir.
Protokol katılıcaktır. Vali , belediyeler , emniyet amirleri , komutanlar vs
1000 engelli ve özürlü kardeşlerimizden yanı sıra ailelerinide ağırlıycağımız bu günde büyük bir aile olucağız.
Bu etkinliğin masrafları hic bir siyasi taraf olmadan partilerden 1 kuruş alınmadan tamamen firma ve kişilerin desteği ile yapılıcaktır.
Yiyecek içicek olayı karşılanmıştır. Şu anda biz techturkey ailesi olarak tekerlekli sandalye yardimi yapmayi istiyoruz.
Bu sandalyeler sadece Sakarya için değil Türkiyede ihtiyaci olan federasyona ulaşan herkese gönderilicektir.
Simdi bu arkadaslar ellerinden geldigince hayirli birseyler yapmaya calisiyor . Bizlerde buna destek olmaliyiz diye dusunuyorum
Ben kendi adima 1 adet tekerlekli sandalye ile ilk katilimi yapiyorum .
Sizlerden de bu konuda ayni hassasiyeti gostermenizi rica ediyorum .
Konuyla ilgili kucuk buyuk herturlu yardim yerine adil ve dogru sekilde ulasacaktir takipcisi benim bilginiz olsun .
Onemli Not : Gonderilen paralari hesap icinde ayirabilmem icin yatirdiginiz para miktarini ve gonderen hesap numarasini mutlaka bana PM atiniz .kucuk buyuk diye dusunmeyin Dusunen ve ufakta olsa gonlunden katkida bulunan herkezden Allah razi olsun arkadaslar .
Banka Hesap Bilgileri:
Banka: Finans Bank
Alıcı Adı: Kemal Buğra YILDIRIM
IBAN: TR71 0011 1000 0000 0031 7560 60
Hesap No: 0031756060
Şube Kodu: 00934 - Anadolu Hisarı Şubesi