Tam aynı şeyi yazacaktım :)
würthe gelince kullandıkları malzemeler gercekten kalitesiz. Tüketiciyi görsellikle kandırma peşindeler. Sonuç olarak ucuz etin yahnisi...
Printable View
Geçmiş olsun.Herkes esnaf olamıyor ..
gecmıs olsun ne yazıkkı ucuz etın yahnısı olayı olmus .
abi haklısında bu adamların olayı farklı. her yerde ilanları kampanya ilanları söyle kaliteli filmi şu kadara yapıyoruz filan yalan dolan. Bide sorun çıktığında oraya gidip bişey söylediğinde arkadaş dövmeye kalkmışlar bumu esnaflık. Kimse okadar iyi bilmek zorunda değilki şurda şu kadarmış kaliteli yada değil diye. Würth yazmış adam iyi marka çoğu kişi girer yaptırır.
Ben 3 aracımada yaptırdım..Hıc problem yasamadım hatta hırsızlar teyp caldı eskı arabamda ucretsız yaparız bıle demıstı telde.. Kısmet bu ısler tabıkı gecmıs olsun bnde artık gıtmıyorum.
20 liraya filmmi olur ya resmen kazık.Gidin 5liraya sprey boya alıp içten boyayın camları mis
würth'den bahsediyoruz.
würht'ün müşteri hizmetleri vardır illaki ,
ora hakkında o kadar çok birebir gerçek hayatta böyle forumlarda internette değil yani o kadar çok çevremden olumsuz yorum duydumki ama esas hata orada değil esas hata konuyu açan şikayetçi olan kardeşlerim gibi insanlarda..
kusura bakmayında 50-60 tl lik film mi görüp koşturup gidip yaptırırken o filmin ömrüde 50-60tl lik kadar oluyor orası atıyor burası kalkıyor dökülüyor v.b.. 70-80 tl lik detaylı temizleme gördünüzmü o temizlemede ancak işde yıkamacındaki 15 tl ye verdiğiniz temizlemeden bir parmak yüksek olur..
forumda bas bas bagiriyoruz nerelerde cam filmi yaptirmak gerek diye, nerelerden uzak durulmali diye, keske biraz arastirsaydiniz bilmediginiz bir yerde is yaptirmadan once, gecmis olsun.
ben normalde cam fılmı sevmem ama eskı araclarımdan bırıne seyrantepe dekı sanayıde bı amcaya aklımda hıc yokken 40 tl ye yaptırmıstım.
yaklasık 8ay o sekılde kullandım ve aracımı satmıstım, hıc bı sorunla karsılasmadım.
bana göre 30 ile 80,90tl arasında degısen fılmlerın hepsı aynı, he 250-300 luk fılmler daha kalıtelıdır tabi.
film ne kadar kaliteli olursa olsun işçilik çok önemli. gittik en kaliteli filmi yaptırdım bi dünya para verdim kamil tozlu arabnın üstüne koydu filmi öle yaptı daha ne beklersin yapan biraz usta olucak.
80-90 liraya film yapanları duydum bir gün denk geldim adam cam hizasında kesip yapıştırıyor çok saçma bi film şekli, benim bildiğim (yani eskiden öyleydi) kapı içi sökülür cam çıkarılır camın tamamına yapılır film sonra geri takılır. parça pinçik olmaz.. dı....
yani adam o parayı alıp detaya inmez uğraşmak istemez , ilk başta o parayı vermeyip oraya yaptırmasaydınız keşke..
bende 2 sene önce orda boya koruma yaptırmıştım kampanya vs. yine, arabanın kaputu hep hare kalmıştı.
ayrıca 1 sene öncede b.evler goldun arkasındaki ultra garageda film yaptırdım film attı bende aynı şekilde rahatsız olduğum için kestim daha sonra müsait olduğum bi ara gittim polismi söktü bunu filan dedi ben açıkladım durumu o zaman yaptılar.hatta 2 numaraydı filmler gece aynayı görmekte zorlandığım için 1 numara olsun dedim o şekilde yaptılar.ucuzluğuna göre bence en azından würthteki gibi davranmadılar
Avcılar'da Drag Tuningde 150TL verip peder beyin A6 sına film yaptırdım. Sağ ön camdaki film kalktı. Götürdüm, sormadılar bile "aga bu nedir" diye. Hemen değiştirdiler, daha bir sorun görmedim.
Ucuz etin yahnisi farklı birşey ben oraya giderkende kafamda 300liralik filmi 80e yaptırıyorum ne zekiyim demedim tabiki o fiyata kaliteli film bekleyemem ki bana orda dendiki normalde 150tl olan film bu paraya düştü eyv dedim yaptırdım yapana kadar ömür boyu garantilermi dönmedi akıllara gelen bütün garantiler verildi ben filmin kalkmasına bişey demiyorum olabilir yapan usta yapamamıştır ben gidipte bu ne lan film kalktı dandik demedimki güzelce izah ettim kusura bakmayın değiştirelim diceklerine biri filmi kesmeseydin yapıştırırdık dedi biri sen yapmışsın dedi diğeri kafasına göre öğütler verdi benim tartıştığım filmin iyiliği kötülüğü değil mekan sahibinin tavırları ve şunada eminim film ne kadar dandik olursa olsn yapan adam işini biliyosa film kalkmaz çok çok morarır özelliğini kaybeder ama kalkmaz benim fikrim