haklı, fena sıkılmış
Printable View
haklı, fena sıkılmış
şirinevler tuningcilerin olduğu cadddede 60 70 tl ye yapan yere 4-5 araba yaptım ne baloncuk oldu bu güne kadar nede filmler kalktı. üstüne üstlük polis ceza yazmaya kalktığında tırnağımla zorlayıp çekip çıkardım çıkarmasıda kolay oldu.
daha önce lumara 500 600 veriyordukda noluyordu. ceza yiyince bide sökemiyorduk gidip bide film söktürme parası bayılıyorduk.
her ucuz dandik olcak diye bişey yok. ömür plaza esnaflık olarak kötüdür. şirinevler tuningcilerin olduğu caddedeki o dandik dükkanda yaptırdığım filmler hep on numara oldu. solanda olmadı bu güne kadar kalkanda. tavsiye ederim.
würthün malları kalitelide o adamlar würth filan kullanmıyor. würthün bayiliğini iptal ettiği bir şirket yüzünden würthü kötülemek pek doğru değil.
arkadaşda yazmış würthe şikayet ettim ama meğerse onlarla alakaları yokmuş würth dava açmış diye belirtmiş.
bu memlekette çık yola istanbulda 250 tane meguiars bayisi bulursun. meguiarsı ara hiç birinden haberi yoktur. orjinal bayileri zaten sitesinde yazıyor onlarda 10 tane filan sanırım.
isim hakkını haksız kullanıp dolandırıcılık yapan cok.
Aman diyeyim arkadaşımada 100 tl ye anahtar çiziklerini boyasız halledıyoruz dedıler, sacma salak rengı tutmayan bı rotus atıp ustune kalın pasta yapmıslar boyayı ıncelte ıncelte gıdermısler cızıgı. Ikı kapı arasında bı ton renk farkı oldu.. Şikayetimvar.com da cok sıkıntı var ömürdeki würthle alakalı
Bizde kuzene yaptırmak için gitmiştik, 79 TLlik olan 1 numaraymış sadece hesapta, 150 TL'ye 3 numara çektirmişti kuzen. Çok berbat bir film dalga dalga görünüyor ve morlaşmaya başladı 1 sene sonra.
Yaklasik iki dakika once wurth genel merkezi aradi dun attigim sikayet maili icin. Bahcelievlerdeki wurth resmi bayimiz degildir ve bize bagli bir kurum degildir. Bu tip sikayet mailleri, telefonlari avukatlarimiz tarafindan tek tek toparlanmaktadir. Hukuki surec basladi. Tesekkur ediyoruz dediler. Herkesin bilgisi olsun
Pederin sigara kaynaklı kirlilikten dolayı tavan halısını temizletip halının kalkmasına yol açan, adı sanı olmayan bir yerde düzeltime gittiğimizde personelin"abi keşke kendiniz temizlemeye kalkışmasaydınız" dedirten yerdir.
Hocam öncelikle geçmiş olsun.Würth kesinlikle kalitesiz bir marka değil.Würth de bu konuda mağdur olmuş gibi görünüyor.İnternetin bu özelliğini çok seviyorum.Biraz uyuz olduğum için çok araştırıyorum.En son 3-5 kuruş fazla para verip herşeyin de orjinalini almaya çalışıyorum.