cümleten selamın aleyküm herkese hayırlı geceler iyi kandiller dilerim.
ailem bulgaristan göçmeni bende 1993 yılında İstanbul/Bakırköy'de doğdum.
2010 ve 2011 yılının yazlarında bulgaristan a gittik geldik ailecek babam haric ( hem iş güç hem de pasaportunun süresi bitmişti )
bu kış 15 tatilde gitmeye niyetlendik biletleri aldık ama kar yağışından dolayı iptal oldu gidemedik yaza kısmet herhalde dedik..
yaz geldi çattı geçiyor bile liseyi bitirdim iş falan bakınıyorum bu yaz da gitmeye niyet var ama maddi yönden sıkıntı var biraz.. inşallah gitmek nasip olur
asıl konuya gelirsek son 2 yazdır otobüsle gelip gittik, çok şükür bir sıkıntısı yok ama ben nedense kendi arabamızla gidip gelmek oralarda gezmek istiyorum. resmen burnumda tütüyor oralar allah ım sen nasip et yüce rabbim.![]()
ehliyeti geçen yıl 29 ekim de aldım aldığımdan beri 3-4 bin km ş.içi yol yaptım hep piştim artık canım uzun yola çıkmak istiyor valla.
istiyorum ki şöyle burdan dolduralım depoyu alalım tüm eşyaları falan ne gerekiyorsa açayım müziğimi çıkayım yollara düşüncesi bile heyecanlandırıyor
hatta bazen ağlamaklı oluyorum aklıma geliyor hayal falan ediyorum bir an kendimi oralarda gezerken .. bu sizde de oluyor mu memleket özlemi dedikleri bu olsa gerek..
geçen annemle konuştuk arabayla gidelim diye orda çalarlan falan güvensiz dedi sizce öyle bir risk varmıdır ?
bilgisi olanlar yardım edebilir mi arabayla gidip gelme hakkında, yol durumu , benzini nerden alcağımız.
bu arada 3 tane akrabaların olduğu yer var. biri ustina biri peshtere biri de kırcali. eğer oralardan olanlar varsa tanışmış oluruz![]()
neden bilmiyorum ama oralarda türk plakalı arabayla gezmek cezbediyor beni köyümüzde falan hoşuma gider :=)
bir de heyecanlı oluyorum böyle düşündükçe gittiğimi falan hayal ettikçe o yüzden şu an o moddayım belki anlatmak istediklerimi tam bağlayamadım mazur görün lütfen
bizim sahibinden.com un bulgaristan versiyonu var ordan araba ilanlarına bakınca arabalardan çok çevre dikkatimi çekiyor her bakışımda iç geçiriyorum...
ahh şu memleket özlemi......