polisler işini düzgün yapmıyor hırsızlar işini düzgün yapıyor. bakalım kaç tane daha araba calıncak böyle hergun yenı bir haber yaa
Printable View
polisler işini düzgün yapmıyor hırsızlar işini düzgün yapıyor. bakalım kaç tane daha araba calıncak böyle hergun yenı bir haber yaa
her tarafa haber saldık yayınladık... arkadaşımın M3 ünü bulduktan 3 gün sonra polis arayarak 'araç nereden çalınmıştı?' demişti... başına bir iş gelmeden bulunur inşallah...
siparisler cogaliyor demekki yakinda yeni drift araclari gorebiliriz ama insallah boyle bisey olmaz da tez bulunur kirici durum:(
Yazik olmus guzel arabaydi o m3 gecmis olsun trafikte pek gezeceklerini zannetmiyorum gece gezip parcalarlar. Dun zaten dikmende de garip garip cakal tipinde adamlar dolasiyodu benim arabaya filan baktilar korktum bende uyuyamadim. Sokak isiginin altina cektim arabayi. Bmw' yi de calinir diye satmistim..
çok geçmiş olsun inşallah bulunur.Ankara meşhur oldu bu aralar.araç hırsızlıklarında.
umarım bulunur , çok üzücü durum ..
minik bir tavsiye ; benzin pompanızın sigortasının yerini tespit edin yada ettirin , akşam eve çıkmadan önce 10 sn zi ayırıp sigortayı sökün yanınıza alıp evinize öyle çıkın . araba çalışmayacaktır. ahtapotla almıyorlarsa arabaları ,çözüm olur .
Ama gerçekten bu oto hırsızlığı konusunda Ankara başı çekiyor
geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bulunur.
yuhh bu kaçıncı araba ?
inşallah bulunur trafiğe gündüz çıkamazlar zaten bu arabayla.
benim düşüncem geçenki çalınma davalarında bu ekibi aldılar içeri ceza bitti işe devam heralde çünkü durup durup bi anda tekrar bu tip araçları patlatmanın başka bi mantığı yok çok geçmiş olsun
hiç bi suçun yokken bi yayanın önüne atlaması sonucu 5 yıl hapis yatmak azmı sence?
tek sorun kimin ne kadar yatacağı belli değil ilk başta onun ayrımını yapmaları lazım sen gider alkollü gaddar gibi kaldırıma çıkar yaya öldürürsün 2 yıl yatırırlar benim önüme yaya atlar yayanın halasının kızının dayısının torunu milletvekildir beni 5 yıl yatırırlar..sıkıntı bu
yok artık bu kaçıncı
Dunya mali ne olacak yenisini alirsin diyen o varliga cok sozum var ama...
Çok geçmiş olsun . arabam ufak bir çizilince için yanıyor bu durum çok kötü allah belalarını versin bunların. inşallah hemen bulunur kavuşursunuz aracınıza.hayırlısıyla