Demek ki birileri koltuk siparişi vermiş...Bununla gecmiş olsun.
Printable View
Demek ki birileri koltuk siparişi vermiş...Bununla gecmiş olsun.
bulunduğuna sevindim. bu araçta şifre yokmu çalıştırmak için ?
yeminle sabaha kadar kaç defa çıkar balkondan aşşa bakarım haddi hesabı yok ... her araba sesi , insan sesi , kapı sesi , ağaç böcek neyse gece defalarca terastan aşşaa bakarım... hem artık alışkanlık oldu sadece kendi arabama da değil ... bütün arabaları bi süzüyorum bişey varmı diye....
Ah keşke imkan olsa da kapalı garajda muhafaza etsek arabaları. Gözünüz aydın
nedir bu ankaranın hırsızlıktan çektigi!! açılan konulara bakıyorumda yarısı ankara da
Gozunuz aydin cok ilginc gercekten sadece koltugu sokmeleri
detay yok mu? nerede bulundu kim buldu nereden anlaşıldı?
çok geçmiş olsun.. bu m3lerde immo yok mu neden bukadar kolay çalınıyor?
geçmiş olsun.
aracı ivedik organize sanayide bulduk.terk edilmiş halde...sağa sola çok haber saldık demekki g... yemedi daha fazla dolaşmaya...koltuklar -teyp tersisatı stepne ve armaları sökmüşler...jantlarda sürtmeler var..ama inşallah denk gelir..o koltuklar bi yerde.....
gözünüz aydın gerçekten büyük geçmiş olsun bunada şükür demekten başka birşey kalmıyor insana...
söktükleri parçalarla beraber çıktıkları yere girsinler o.ç'ları....
oha artık bu ne ya her gun ankaradan bi çalıntı heberı eklenıyor. emniyet uyuyor mu arkadaş bu nasıl iştir
edit : bulunduguna sevındım geçmiş olsun
bugün yaklaşık 12 tane felan oldu ankarada arkadaşlar bu resimin olduğu galeri benim bendede bi tane 36 calındı bu nedir amk nasıl bi meleket :((
gözünüz aydın. başka hasar yoktur inşallah
benim anlamadığım immolu arabayı nasıl çalıyorlar? Anahtarlarını çalmaları gerek diye düşünüyorum. Neyseki araç bulunmuş çok geçmiş olsun.
öncelikle geçmiş olsun ama :)
çalan haklı beyler araba güzel :)
Gecmis olsun inşallah en kısa zamanda bulunur
araç bulundu arkadaşlar konuyu biraz inceleyip yazmanızı öneririm
geçmiş olsun bulunması sevindirici
Immobilizer var mı?
geçmiş olsun
immo işine çok güvenmeyin kendi araçlarımızdan birinin anahtarın pilini sökmüşüz takmayı unutmuşuz bi süre çalışmadı sonra çalıır oldu ve bi kaç defa yolda falan kaldı stop etti falan,en sonunda araç çatır çatır çalışır oldu sonradan fark ettik pili takmayı unuttuğumuzu..
büyük geçmiş olsun..tekrarlanmaması ümidi ile..
İş yerinde Ankaralı bi abimiz, çıkma cenneti bulamayacağın parça yok. İstanbuldan daha iyi diyerek övüyordu ankarayı..
Demek böyle oluyor çıkma cenneti..
Bulunmasına sevindim , Allah kimsenin başına vermesin böyle durumları...
bulunması sevindirici oldu :)
Gozunuz aydin. Gecmis olsun..
gözünüz aydın..
gözünüz aydın geçmiş olsun...
Geçmiş olsun . Bulunması sevindirici. Tekrar olmaz inşallah .
Gecmis olsun cok sevindim arabaya bisey yapmislarmi zarar ziyan varmi
gözünüz aydın
geçmiş olsun bulunmasına çok sevindim gerçekten inş diğer araçlar'da bulunur o arkadaşlarda sevinir sizin gibi
gözünüz aydın bulunması sevindirici allah bidaha yasatmasın, umudum yok ama darısı basıma :S
çok gecmiş olsun gözünüz aydın...
gözünüz aydın :)