blackjack Nickli Üyeden Alıntı
be orda okudum 4 senelik astsubayım tek diyeceğim laf
NE İŞİN VAR ASKERLİKLE ASTSUBAYLIKLA?
kardeş bak sen girince kazanınca maaşını ben ödemeyeceğim
sen girdin diye beni atmayacaklar
yani bu sölediklerimde hiçbir çıkar ilişkisi yoktur
kaf dağının size görünen yüzü çok güzel lakn içeriği hiç hoş değil
hayırlısı olsun hakkında ama tavsiye etmiyorum önce askerlik yap beğenirsen astsubaylığa gir bence çünki ben öle yapmadım çok pişmanım ve çıkamıyorum..
fakat sorunuda cevaplamak istiyorum
1.mülakattan spordan korkma..spora çalış standartları geç yada yaklaş girersin.mülakkta ise sakin ol olduğun gibi ol şekil şemal yapma dürüst ol istekli ol tmmdır(bence) yani arkadaşlarımda aynı şeyleri söylüyordu.
2.girersen eğer 1 ay intibak olacak çok yorcaklar sırf psikolojik ve fiziki eziyet amacıda bırakan giden gitsin diye(bnce git) sürekli yapamıyorsan git diyecekler oda psikolojik baskıdır bilgin olsun kendn karar ver
3.okul çok sıkıntılı ders ders ders eğitim eğitim spor spor spor yanaşık düzen yanaşık düzen yatak yap havlunu katla traş ol sıkıcı ve saçma neden katlandım bilmiyorum ya..
1 ile 2nci sınıf arasında izmir menteşde kamp var 1 aylık hayvan gibi yoruyorlar girersen görürsün
2nci sınıfta kuvvet ve sınıf belli oluyor(hakkına hayırlısı) sonra sınıfa göre değişiyor ya komandoya yada mukavemet eğitimine gidiyorsun(keçi gibi yürütüyorlar hayvan gibi koşturuyorlar aç kalıyorsun donuyorsun terliyorsun kusan bile oluyor)
sonra sana nasip olan sınıfının örneğin topçu. okuluna gidiyorsun 1 seneye yakında orası
sonra kıtaya ilk tayin ilk zimmet kitlemeleri ilk sana tepeden bakmalarının verdiği iğrenç his vs vs
bu paraya değmez arkadaş ha eğerki fakirsen annen baban Allah korusun vefat durumu varsa yada okumaya gcün yoksa yada ben ticaretten yada sivilden anlamam diyosan gel
bir sorun olursa burdanda yazabilirsin pm de atabilirsin