User Tag List

19 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: K.K. Astsubay Meslek Yüksek Okulu

Rec.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

K.K. Astsubay Meslek Yüksek Okulu

Merhaba arkadaşlar ayın 27 sinde ankarada K.K. Astsubay Meslek Yüksek Okulu mülakat sınavım var aranızda önceden hiç giren oldumu olduysa ne gibi sorular soruluyor? Sinir ölçme dikkat ölçme aile ile ilgili sorular vs. Nelere dikkat etmek gerekiyor? Şimdiden yardımcı olan herkeze teşekkür ediyorum..
    AP Type-R

Coco06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alakasız alakasız şeyler soruyorlar normal sohbet ederken birden bilgi içerikli soru sormaya başlıyorlar.Sonra normal sohbete devam.

Bişey anlayamıyorsun sen çıkıyorsun peşine de dosyan geliyor

Hava Kuvvetlerinde bunla karşılaşmıştım Kara da durum nedir bilmiyorum.
    ....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler daha fazla bilgi verebilecek yokmu
    AP Type-R

mmged_jan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu tarz psikolojik yada çapraz sorgu kıvamındaki mülakatlarda düz mantık düşün kendin ol yani çok ampır ampır cevap vereceğim marjinal alacağım diye düşünme gerçek cevaplar ver 3 kulhu bi elham devam
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rwd olsun diyeceğim araç yokta keşke e30 önden çeker olsaydıda bu kadar apaçinin eline düşmeseydi
    Arabam benim can dostum bir nevi evcil hayvanım

sasuuke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Atatürk ilkelerini falan öğren iyice onları sorabilirler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sasuuke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Atatürk ilkelerini falan öğren iyice onları sorabilirler
    O Kesin ondan yana sıkıntım yok ama gerçekten çok değişik sorular yöneltebiliyorlarmış..
    AP Type-R

drummer582 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu tarz sozlu mulakatlarda cok sacmalamadiktan sonra sorun olmaz genel kultur sorulari sorarlar.yazili sinavi kazanmis spor vs. Testini gecmis sagliktanda sorunsuz gecmis siralamadada asilsen hayirli olsun...

blackjack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    be orda okudum 4 senelik astsubayım tek diyeceğim laf
    NE İŞİN VAR ASKERLİKLE ASTSUBAYLIKLA?

kardeş bak sen girince kazanınca maaşını ben ödemeyeceğim
    sen girdin diye beni atmayacaklar
    yani bu sölediklerimde hiçbir çıkar ilişkisi yoktur
    kaf dağının size görünen yüzü çok güzel lakn içeriği hiç hoş değil
    hayırlısı olsun hakkında ama tavsiye etmiyorum önce askerlik yap beğenirsen astsubaylığa gir bence çünki ben öle yapmadım çok pişmanım ve çıkamıyorum..
    fakat sorunuda cevaplamak istiyorum

1.mülakattan spordan korkma..spora çalış standartları geç yada yaklaş girersin.mülakkta ise sakin ol olduğun gibi ol şekil şemal yapma dürüst ol istekli ol tmmdır(bence) yani arkadaşlarımda aynı şeyleri söylüyordu.
    2.girersen eğer 1 ay intibak olacak çok yorcaklar sırf psikolojik ve fiziki eziyet amacıda bırakan giden gitsin diye(bnce git) sürekli yapamıyorsan git diyecekler oda psikolojik baskıdır bilgin olsun kendn karar ver
    3.okul çok sıkıntılı ders ders ders eğitim eğitim spor spor spor yanaşık düzen yanaşık düzen yatak yap havlunu katla traş ol sıkıcı ve saçma neden katlandım bilmiyorum ya..
    1 ile 2nci sınıf arasında izmir menteşde kamp var 1 aylık hayvan gibi yoruyorlar girersen görürsün
    2nci sınıfta kuvvet ve sınıf belli oluyor(hakkına hayırlısı) sonra sınıfa göre değişiyor ya komandoya yada mukavemet eğitimine gidiyorsun(keçi gibi yürütüyorlar hayvan gibi koşturuyorlar aç kalıyorsun donuyorsun terliyorsun kusan bile oluyor)
    sonra sana nasip olan sınıfının örneğin topçu. okuluna gidiyorsun 1 seneye yakında orası
    sonra kıtaya ilk tayin ilk zimmet kitlemeleri ilk sana tepeden bakmalarının verdiği iğrenç his vs vs
    bu paraya değmez arkadaş ha eğerki fakirsen annen baban Allah korusun vefat durumu varsa yada okumaya gcün yoksa yada ben ticaretten yada sivilden anlamam diyosan gel
    bir sorun olursa burdanda yazabilirsin pm de atabilirsin

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    astsubay okulu terk birisi olarak diyebilirimki Üstteki yorumu yabana atma iyi oku....

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @blackjack açıklamış

girersin 3-4 kişi olur zaten sonra sırayla soru sormaya başlarlar sorular birden hızlanır anlamazsın bile biri bir soruyu bitirdiği an daha cevap vermeden 2. soru gelir panik yapma sırayla düşünerek doğru cevap ver

saçma sapan sorular gelir iyi düşün zart diye cevap verme sakin ol gerisi gelir

tavsiye edermiyim ? HAYIR

yarın öbürgün 10 yıllık astsubay olucaksın 4 yıllık mak. mühendisi herif gelip sana emir vericek

S.Özcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu anda tuncelide astsubay olan arkadaşım askeriye ye girdiği için çok pişman. 2 kuzenim subay, çocukları artık şaşırdı güneydoğu, iç anadolu, güneydoğu, akdeniz sürekli görev yeri değişiyor. düzgün bir arkadaş çevreleri yok. iyi düşün bence.

Burak İ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim bölükte sözleşmeli 2 üsteğmen vardı. 2 side tarih öğretmeni ama ne akıl ise sözleşmeli subay olmuşlar. 2 side ayrılmak için dilekçelerini vermişlerdi. O yüzden iyi düşün bizim gördüğümüz kafayı sıyırmaya yakındılar birisi sürekli rapor alır hale gelmişti. Herkes yapamaz bu mesleği gerçekten zor zanaat.Benim abim de denizci o da aynı kafada saç kalmadı bence iyi düşün.

Mülakatta ne sordukları az çok yazılmış.Atatürk ve ilkeleri onun felsefesi büyük olasılık sorulacak.
    Gökteki Melekler Bizim Şehitler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blackjack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    be orda okudum 4 senelik astsubayım tek diyeceğim laf
    NE İŞİN VAR ASKERLİKLE ASTSUBAYLIKLA?

kardeş bak sen girince kazanınca maaşını ben ödemeyeceğim
    sen girdin diye beni atmayacaklar
    yani bu sölediklerimde hiçbir çıkar ilişkisi yoktur
    kaf dağının size görünen yüzü çok güzel lakn içeriği hiç hoş değil
    hayırlısı olsun hakkında ama tavsiye etmiyorum önce askerlik yap beğenirsen astsubaylığa gir bence çünki ben öle yapmadım çok pişmanım ve çıkamıyorum..
    fakat sorunuda cevaplamak istiyorum

1.mülakattan spordan korkma..spora çalış standartları geç yada yaklaş girersin.mülakkta ise sakin ol olduğun gibi ol şekil şemal yapma dürüst ol istekli ol tmmdır(bence) yani arkadaşlarımda aynı şeyleri söylüyordu.
    2.girersen eğer 1 ay intibak olacak çok yorcaklar sırf psikolojik ve fiziki eziyet amacıda bırakan giden gitsin diye(bnce git) sürekli yapamıyorsan git diyecekler oda psikolojik baskıdır bilgin olsun kendn karar ver
    3.okul çok sıkıntılı ders ders ders eğitim eğitim spor spor spor yanaşık düzen yanaşık düzen yatak yap havlunu katla traş ol sıkıcı ve saçma neden katlandım bilmiyorum ya..
    1 ile 2nci sınıf arasında izmir menteşde kamp var 1 aylık hayvan gibi yoruyorlar girersen görürsün
    2nci sınıfta kuvvet ve sınıf belli oluyor(hakkına hayırlısı) sonra sınıfa göre değişiyor ya komandoya yada mukavemet eğitimine gidiyorsun(keçi gibi yürütüyorlar hayvan gibi koşturuyorlar aç kalıyorsun donuyorsun terliyorsun kusan bile oluyor)
    sonra sana nasip olan sınıfının örneğin topçu. okuluna gidiyorsun 1 seneye yakında orası
    sonra kıtaya ilk tayin ilk zimmet kitlemeleri ilk sana tepeden bakmalarının verdiği iğrenç his vs vs
    bu paraya değmez arkadaş ha eğerki fakirsen annen baban Allah korusun vefat durumu varsa yada okumaya gcün yoksa yada ben ticaretten yada sivilden anlamam diyosan gel
    bir sorun olursa burdanda yazabilirsin pm de atabilirsin
    Yardımlarınız için teşekkür ediyorum..Siz düz subaymısınız yoksa teknik subaymı ? Ben teknik subay olarak katılacağım aynı sıkıntılar olurmu sizce? Elektrik Elektronik mezunuyum.Ticaretten anlırım 10 senelik esnafım bilgisayar kırtasiye üzerine dükkanım var babamla beraber ama subaylığıda denemek istiyorum...

Bu arda düşünüp yazan yardımcı olmaya calısan herkeze teşekkür ediyorum..
    AP Type-R

Burak İ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rec.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yardımlarınız için teşekkür ediyorum..Siz düz subaymısınız yoksa teknik subaymı ? Ben teknik subay olarak katılacağım aynı sıkıntılar olurmu sizce? Elektrik Elektronik mezunuyum.Ticaretten anlırım 10 senelik esnafım bilgisayar kırtasiye üzerine dükkanım var babamla beraber ama subaylığıda denemek istiyorum...

Bu arda düşünüp yazan yardımcı olmaya calısan herkeze teşekkür ediyorum..
    Dükkanınız var ise devam et bildiğin işi yap derim. Kendi işinin kıymetini çok çok sonra ağlaya ağlaya anlarsın gene diyorum herkes yapamaz herkeste o sabır ve sakinlik yok. Kendi işinin avantajı da varken burada emir komutası var sıkıntı yaşarsın gerçekten istiyorsan da yolun açık olsun tabi sonuçta bu mesleği de öyle yada böyle yapanlar var.
    Gökteki Melekler Bizim Şehitler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kadar mesleğin varken subaylık yanlış anlama aptallık olur sırf iyiliğin için söylüyorum ben astsubayım subaylarıda göryoz meslek değil askerlik tam bir saçmalık hiç gerek yok hayatına devam et bence bilen tavsiyesi olarak düşün bunu

drummer582 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coderz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ikisi de denize düşüyor, birini kurtarma hakkın var. atatürk'ü mü kurtarırsın hz. muhammed'i mi?"

bu soruyu soruyolar
    Bu soruyu gercekten sordularmi size?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sordularsa cevabı belli hz.muhammed tabiyki tabi bunu derseniz elenirsiniz

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 10 yıllık astsubayim arkadaşlarin yukarda bahsettiği şeylerin 100 de 95 i gerçek şeyler tecrube ile sabittir senin bildiğin şeylerin 10 da 1 ini bilmiyen cahil insanlarin keyfine göre yorumladığı kuralları uygulamak ve yapmak zorundasın bunca yılda bana dokunan tek şey bu oldu mesela tek başına atomu parçalasan senin ismin o projenin değil içinde geçmek seni yakınında bile bulundurmazlar zaten üniverste mezunusun git 6 ay yap askerliğini ondan sonra bi düşün kararini ver anladığım kadariyla maddi açıdan bi beklentin yok geriye çok bişi kalmiyo hee ben çok vatanseverim ülkeme hizmet edicem diyosan kimse önünde duramaz tabiki senin yerinde olsam tai de aselsanda yada herhangi bi sivil firmada mühendislik çok çok daha iyidir hiç olmazsa insan olarak kazandığın hakalrın kimsenin keyfine göre kullandirilmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coderz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ikisi de denize düşüyor, birini kurtarma hakkın var. atatürk'ü mü kurtarırsın hz. muhammed'i mi?"

bu soruyu soruyolar

Öyle saçma bir soru yok, bende 25'inde giricem mülakatlara çok araştırma yaptım ve giden arkadaşlarımda oldu, şans işi 60 kişilik gruptan 5 kişi geçiyor insanların yok dizin yamuk,çenen eğri,kulağın biri diğerinden büyük vs vs diye eliyorlar...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)