Arkadaşlar araba kiralamam lazım. 10-12 Temmuz gibi (Bursa) boş senet imzalamak gereklimi? Sizin önerilerinizi alabilir miyim?
Arkadaşlar araba kiralamam lazım. 10-12 Temmuz gibi (Bursa) boş senet imzalamak gereklimi? Sizin önerilerinizi alabilir miyim?
hiç gerek yok öyle apache liklere hangi devirdeyiz usta su v.b. faturası adına kayıtlı olacak yeterli kredi kartın varsa sirket ters bir durumda bloke ettiriyor olup bitiyor
ayrıca boş senet neymiş hiç bir bağlayıcılığı yok
Ben kredi kartı nosunu değil kredi tartını ordada bırakırım problem yok fakat bulduğum şirket sözleşme yaparız trafik cezaları için sözleşmede bir senet var diyor ve ayrıca ya araç bedeli ya da boş senete imza atılması gerekiyor diyor.
Sanırım alkollü kullanım gibi kaskodan para alamayacakları durumlarda o seneti kullanıyorlar? Sıkıştım kaldım Bursa'da böyle dediğiniz kredi kartı nosuyla araç kiralama şirketleri var mı acaba?
Kesinlikle boş senede imza atma bi arkadaşım attı üstüne bide arabayla takla attı 2 yıllık değildi ehliyeti epey uğraştılar... olmaz olmaz dersin gelir bela seni bulur sakın...
MCT 106
'11 GP evo dizel ===>
'02 Corsa C GSI 1.8===>
valla bu tür işler karşılıklı güven ile oluyor haliyle... araba kiralamak istiyorsanız başka bi seçenekte yoksa imzalıcaksınız senet'i arabayı aldığınız gibi getirirseniz geriye zaten dükkan sahibi verecektir boş senedinizi... düzgün bi firmaysa zaten senedinizi geri verecektir emin olabilirsiniz...
Hayatınızın hatasını yapmayın,
Şimdi başka bir firmayla görüştüm. Sözleşme yaparken üstte Alkollü kullanımlı ve tutanaksız kazalardan ben sorumluyum yazan şekilde (sözleşmenin içinde olan) bir senet olduğunu ve bu senede imza atmam gerektiğini belirtti bu firma daha güvenilir geldi. Araçlarında RENT A CAR kaskosu bulunduğunu bunu oraya geldiğinde göstereceğini söyledi. Olası kazalarda 10günü aşmayan yapılma süresinde ücret talep etmediğini belirti sanırım burası daha güvenli.
Fakat yine sözleşmenin içine gizlenmiş bir senet var ve bu senet otomobilin bedeli kadar. Linea Dizel için 40bintl.
Avis ve benzeri firmalardan kiralayanlarda bu şekilde sözleşme içinde birşey gizlimi acaba ?
Avis ya da bu tarz büyük firmalardan kimse araç kiralamadı mı? Sözleşmelerdeki maddelerde bu tarz bişi varmıydı?
değil linea, f458 kiralasam bile konu her ne olursa olsun, boş senede imza atmam.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Bende boş senede atmak istemiyorum zaten. Fakat kiralarken nelere dikkat edebiliriz özellikle buna bak ya da öyleyse oradan uzaklaş gibi?
cahillik edip ole bisi yapmayin avis hertz budget gidin kredi karti ile alin gelin
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Avise aynı gün gitsem kredi kartında arabayı kiralama bedeli kadar limit olsa işimi halledebilirmiyim?
Edit:Koskoca bursa'da bir avis var büyük şirket olarak.
sixth ten sürekli araba kiralıyorum.sadece kredi kartı numarasını alıyorlar ki ben ödememi de ordan yapıyorum onun dışında herhangi bir imza vs olay yok..çok tehlikeli geliyor bana boş senet işi..bilindik büyük markalardan şaşmamak lazım
Büyük firmalarda boş senet işi olmaz, karttan provizyon çekilir. Aracı teslim ettiğinizde iptal edilir. Aracı kiralayacağınız şirketi lütfen çok iyi seçin.
Provizyon dediğimiz bedel ne kadar oluyor? Arabanın kiralama bedeli kadar mı?
Edit:Sixt önprovizyon bedeli olarak 750-1000tl arasında bloke ediyormuş. Öğrenciyim ve benim 500tl limitli kartım varBüyük firmalardaki ön provizyon koşulunu sağlayamıyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)