yav ankara da gençlik parkında geçen sene veya ondan önceki sene elemanın biri aletten düşüp öldü artık hiç uğramıyorum
gençlik parkına giden arkadaşlar bilir ilk baştaki dönen bir alet var onadan :icon13:
Printable View
imza toplayıp elindeki kameraya el koydurcam ali az kaldı :D
GMAX Eren - YouTube
kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim sağdaki berberin soldaki kalfası eren, soldakini dikkatli izleyin heyecanlanınca kekeleyen birisi ;)
1-2 saat önce ordaydım...gündüz vakti bile doluydu..
Bu konunun olmasi gereken yer neresidir ?
aynen neresidir videolar bölümü sadece araç ile alakalı yer önceden araba videoları dışında paylaşılabilinecek bi bölüm vardı şimd kaldırıldı
videolara koysan alakasız olucak sohbete koymak daha mantıklı oluyo enazında milletin yaşadığı yaptığı gördüğü geçirdiği hikayesini anlatıp sohbet edebilir yada
kendi videolarınız diye bi konu açılır ;)
helal olsun sana ali :)
Bayanın biri vefat etmişti kapalı bir ablamızdı uzun etekten dolayı kemeri bacağının arasından geçirmedi diye öldü...
Bu alet için konuşuyorum 1 ay önce kuzenimin düğününden çıkıp kafam bir milyonken binmiştim inine kadar *** korkusundan kaç bardak içtim bardakları kaç yudumda bitirdim hepsini hatırlayacak kadar ayılmıştım bidaha bineni de bilmem napsınlar :D:D:D
ben bınerımm :D
viaport mu ney geldiğimde orada kız arkadaşımın gazına gelip binmiştim :D indikten sonra bende onu gokarta soktum ahuahauha
Gmax in ilk 10 saniyesi süper gerisi patates arkadaşlar