teşekkürler bilgiler için hiç bilmiyordum.. klasik tavsiyeleri geçelim neyin ne kadar tutucağını biliyorum. konuya yazdım ben mi anlatamıyorum neyse.
Printable View
teşekkürler kendim yapmıycam tabiki o işlerden anlamam ama son sahibi olabilirim trafikten de çekebilirim aracı zaten konunun en başında yazdım araç ne olabilir diye bütçe yazmak istemiyorum neden şimdiden belirlenmemiş araba için ne harcıyacağımı düşüneyim günlük binmiycem arabanın yapımı uzun sürücek belki bilmiyorum araba belirlenince bütçemi ona göre ayarlarım.
ozaman şöyle bir liste çıkar önüne sevdiğin araç kupaları, sevdiğin motorlar atmosferik ve turbo olarak, daha sonra yedek parça ve malzeme tedariğini göz önünde bulundur, eleminasyon sistemi ile farklı bir proje yaratabilirsin farkli bir fikir olarak normalde önden çeker bir aracı arkadan itişli yapabilirsin neden olmasın
ef kasa cıvıc bence...
catheram bulursanız güzel bi swapla tek olabilirsiniz :)
gc8 e istediğinizi yapabilirsiniz
s13 yapıldı değişik swaplar denenebilir
mercedes serilerine yönelinebilinir yapılan yok
kısaca bu projeler birazda sizin çevrenizdeki ustalara parçacılara yada ulaşabiliceiniz yere bağlı
13b supercharger lı bi mx5 te gayet can yakar
farklı araçlar dersen nissan 300zx , bmw e34 , toyota ae86
ya da benim aklımda olan w124 kasa 300d ye güzel bir ms ile büyük turbo bol dumanlı tork manyağı bir araç olur :)
Herhangi bi araç yok aklımda şuan ama birde 2.0 T Cosworth motoru başka bir aracada uyarlayabilirsiniz.TR'de yapan yok sanırım.
sierra da olabilir...
e21'e M50'yi koy bas turbo'yu devam et uğraşma :)
cabrio yada roadstar tarzı bir araç tercih ederdimki bende o tip bir araç yapmayı planlıyorum en azından normal araçlardan bir farkı olur yazları yada güzel havada üstünü açar gezersin.
hb EK derim :)
Motoru bitik ve otomatik vites bir s14 al ( otomatik olma sebebi daha ucuz olmasi)
İcinde RB26 veya 2JZ koy benim en sevdigim motor + kasa kombinasyonu motor kodlarini sanirim yazin demistin RB nissan skyline motoru 2JZ Toyota Supra motoru
Fiat 126 bis
arkadan itişli, hafif, alışılmışın dışında,
1,2 16 v (albea, palio larda kullanılan) motor swaplanabilir.
maliyeti de diğerlerine göre düşük
ya da
sierra 2.0 alınıp turbolanabilir.(forumda sierra ile uğraşanlar var)
Favorileriniz kısmında paylaştığım bir E34 var motor bitik sanirim kaporta iyi gibiydi. 2liraya satılık. Projeciler kaçırmasın demiştim.
Alınır motoru keyfine göre yaparsın hem kallavi alet olur hem neşe :D
şurdan bi bakıver
https://www.facebook.com/TOMSONMotorsport
bence Toyota T-sport alın ve başlayın oynamaya atmosferik olarak güzel sonuçlar çıkar baktınız sizi tatmin etmiyor turboya devam bence.
uygun fiyata bulunursa eagle talon olabilir ebayda dolu parçası var.