Aradım avisi fakat kapanmış ofisleri açık olan Atatürk havalimanı telefonlara cevap vermiyor. Müşteri hizmetleri bilgilerinin olmadığını söyledi. Özür diliyorum gereksiz kirlilik yaptıysam ama aynı zamanda arıyorumda.
Printable View
gereksiz kirlilikten ziyade, net ve kesin bilgiye ulasicaksin ve aklindaki tum sorulara cevap alabiliceksin .
Ya ben 2-3 kere kbodrumda kiraladim ne kredi karti ne senet sadece adi bir sozlesme imzaladimki okudum onu hic oyle absurt seyler yazmiyor zaten formalite icabi bir kagit hic birsey imzalamadanda kiraladim bence bu biraz sizle alakali rent a car kaskolu araba neticede hangi devirdeyiz..
Bursa, Çekirge
Adres : Çekirge Mah. Çekirge Cad. No: 139/B Osmangazi
Telefon : 224 234 57 55
National rent a car kuşadası bayisinde çalışıyorum bursadaki şubemiz kesinlikle senet vs gibi bi durum yok arayın görüşün bi isterseniz
Açık senet kanunen alınması yasak olan bi konu yani açık senete imza alıp sonrasında herangi bi kaza durumunda oraya bedel yazsa bile suç duyurusunda bulunduğunda hakkını kanuni yollardan kazanabilirsin ve ağar ceza alırlar ama çok uzun iş senet olayına girme derim bende