eve geçerken birde avea bayisine ugrayıp bilgi almayı unutma abi hiç değilse kafanda az çok şekillenir :) soruların varsa orada çalışanlarada sormuş olursun
Printable View
uzak durun zor kurtulduk sınırsız net veren telefon kampayaları var onlardan bakın vadafone falan
ben de avea jet var 3g çekerken hız iyi fakat 3g nin olmadığı yerlerde 2g ile bağlanıyor daha doğrusu bağlanmaya çalışıyor sayfanın açılmasını beklerken kanser olma riski ve sinir krizi geçirme aşamasına gelinebiliyor bunları da göz önünde bulundurun
turkcell superonline varsa bulunduğun bölgede ona geçmeni tavsiye ederim abi benim evdeki 3 senedir fiber internet artı ev telefonumda fiber üstünden geliyor sabit ücret yok
ofisteki telefon ve internette superonline ama normal adsl ofis telefonlarıda superonline üstünden geliyor
hepsini tek faturada ödüyorum aylık ödediğim rakkamı söyleyim heray fix 110 TL toplamda 1 fiber internet 1 ev telefonu 1 normal adsl 1 ofis telefonu toplam 110 lira heray
3G internette hızınız baz istasyonuna olan uzaklığınız, o istasyondan kaç kişinin o anda interneti kullandığı (kullanım yoğunluğu) gibi sebeplerden etkileniyor. 3G'de hiçbir zaman ADSL gibi stabil bir veri transferi hızınız olamıyor maalesef ki. Şu an için 3G'nin ADSL'e alternatif olması mümkün değil. 3G bağlantıyı sadece mobil internet ihtiyaçlarınız için kullanmak mantıklı. Ayrıca ADSL'deki gibi sadece download kotanızı etkilemiyor aynı zamanda yaptığınız uploadlarda kotanızdan düşülüyor.
Adil kullanım kotası olayı bunlarda da var zaten imzalanan sözleşmede mevcut hepsi. Turkcell'in sitesinden de bakabilirsiniz. Kotayı oluşturan kullanım da upload+download'dan oluşmakta bu yüzden biraz daha çabuk dolabilir kotası.
Turkcell de calisiyorum ayda 30 vınn veriyorum milleti s*kme cabalarina hic girmedim dogru bilgiyi vereyim 21.6 mbps olan vınn wifi 3g nin en iyi cektigi yerde bile 10 mbps i gecmez. Beni dinlersen 2 yil taahhut verip bu paketi alma.. Eger 4 gb yeter diyorsan normall vınn al paket asimsiz 18-25 yas arasi genclere ve kamu calisanlarina 1 yil taahhutlu 29 lira bu kosullarda biri yoksa ilk 3 ay 29 daha sonra 39 olarak kullanabilirsin. Taahhut bozarsan 108 lira modem ucreti oder gecersin. Fakat 4 gb evde kullanim icin yetermi orasi tartisilir abi
turkcell vodafone veya avea farketmiyor
bulunduğunuz bolgede iyi değilse hız çok duşuyor
ayrıca onların kota anlayışı download+upload şeklinde
adsl herzaman kotunun iyisi :)
maalesef fiber internet altyapısı bizim oralarda henüz yok.. öpe öpe adsl'ye mahkumum.. :(
olsun abi fiber yoksada normal ADSL hizmetine geçebilirsin superonline'ın benim ofiste de yok fiber normal internetini kullanıyorum onun üstündende telefon hizmeti veriyolar ha evdeki fiberle arasında fark var ama TTNet'i garanti ederim ki 100 le çarpıp 10 a böler superonline'ın normal adsl hizmeti
superonline nin adsl hizmeti ile ttnet in adsl hizmeti arasında bir fark yokki isim dışında ?
bende kullandım 8 ay ankaradayken , para tuzağından başka bişey değil . bazen öyle durum oluyor ki , paranla bile ekstra paket alamıyorsun . Sinir bozucu .
elimi sürmedim duruyo kenarda 1 aydır , kapattırıcam bu ay .
Yalın internet başladı ttnet te bence onu araştır... Evde telefon hattı kullanmadan ttnet kullanabiliorsun artık.
abi bugun d smarttan aradılar beni 4 gb+d smart standart paket 29 tl filan bişeyler sölediler,sınırsız istersende yine dsmart+net 69 tl dediler bende onu araştırıyorum
akif ben zaten dsmarttayım.. :D
sözleşmem 31 temmuzda bitecekmiş.. 1 ağustostan itibaren uygun bir internet bulacağım artık..
http://www.speedtest.net/result/2055613691.png http://www.speedtest.net/result/2055618664.png
benim upload hızı çok yavaş çıktı.. ilginç...