Şimdi şöyle bakabiliriz göz altılara
88
8+8
=16
elde var 1
16+1 :17 Yaşınadsın
yani daha 17 Teoman.
aksarayı kafandan sil diğerlerini yaz biyere bence :)
Printable View
gidilicek yerler
saphire 360 istanbulu bi uçta bi uca görürsün
florya akvaryum güzel bir yer balıklar felan pirana bile var yani :)
gece hayatı dersen ortaköy beşiktaş gibi yerler iyidir reina tarzı ama yüklüde bi hesap gelir haberin olsun :)
bogaz turuna cıkabilirsin vapurla şidilik aklıma gelen bunlar
nevizade olabilir güzel eglencelidir
kumkapı yenikapı gibi yerler olabilir :D
pierlotiye cıkabilirsin manzarası iyidir
şişli mecidiyeköyde güzeldir gezmek istersen inş yardımcı olmuşstur :D
Özet geçtiğin yerler için sağol abi netten de sürekli araştırmadayım suan :D :D hesaba cok bakmıycam ama kalkıp da bi jant parası da çok girmesin peder beye :D ama 1 hafta gelmişim zaten sınav için geldim hergün gelmıyoruz bari gelmişken de çok da olmasa harcarım artık :D
aklıma geldikçe güncelliyorum :)
karaköy'e git ilk defa geliyorum de indirim yaparlar belki
Sarıyerden sahile in bi başla ordan baltalimanı, bebek, arnavutköy, kurucesme, ortaköy ve beşiktaşta son bul cafe falan takılma boşa vakit kaybedersin alabildiğince gez.
Klube gidiceksen Reina ya değil Supper'a git yanyana saayılırlar ardarda iki gece ikisinede gidebilirsin ama Supper'ı tercih et. Arabayla çok dolaşma valeside, poliside sıkıntı olur sana dışardan geldiğini belli etme.
sonra sarıyerden 42T ye bin taksimde in son durak zaten ordada istiklal caddesinde dolaş Kızılkayalarda ıslak hamburger ye yanına ayran iç "taksime arabayla gitme." heleki gece sakın.
eğer bu yerlerde mekanda istersen tavsiye edim ama bence mekanlarda değil istanbulda dolaş.