wolkanku Nickli Üyeden Alıntı
anlamadığım bir şey var..
96 model araç neden 200.000km'nin altı olamasın?
geçen sene sonu ben de aracımı değiştirecektim, e46 330ci peşinde koşuyordum. 3-4 tane tertemiz denilen aracı borusanda çalıştığım dönem expertize soktum, araçlar haşat, değişme denilen yok denilen aracın sağ arka panelde birleşme noktası dikkatli bakıldığında fark ediliyor ve tırnakla ele geliyordu.
haşat 330ci'lere saçma paralar ödeyip vergi + kaskosuyla uğraşacağıma, biraz audi tt bakınayım dedim.
1 tane baktım içime sinmedi, şans eseri 2. baktığım tt inanılmaz temizlikte 1999 model 64.000km'deydi.
aracın ilk sahibi sanko enerjinin genel müdürü, ikinci sahibi ise benim satın aldığım kişi olan avea'nın genel müdürlerinden bir tanesiydi.
aracın ilk günden itibaren tüm bakım evrakları ile birlikte, trafik makbuzlarına kadar herşeyi dosyalanmış duruyordu.
expertize soktuk, km orjinal ve nokta boya yoktu.
ben bir kaç ayda aracımı 71.800 km'ye getirdim.
şimdi kalkıp biri benim aracımın ilanına burada topic açsa, altına da bir kaç kişi 1999 model araba 71.000'de olmaz dese ,tüm bakım kağıtlarını ve km'lerinin ve yıllarının altını tek tek çizerek upload etsem o arkadaşların yüz ifadesini merak ederim.
adam arabasını kimden aldığını biliyo, expertizini yaptırdıysa,evrakları eksiksizse, 200.000 km 96 model araba için düşürlmeye değmeyecek bir kilometredir.