Oldu olacak kediyi yakalayın,g.tlerine torpil sokup patlatın ? :D
Arabanın park yerini değiştirme şansınız yok mu ?
Printable View
Oldu olacak kediyi yakalayın,g.tlerine torpil sokup patlatın ? :D
Arabanın park yerini değiştirme şansınız yok mu ?
Tentenin kumas yapisi yumusacik cekiyor hayvanlari tabi naftalin tozu ise yariyor ama tenteds tuy gorucen bi sekilde orda olmasa baska yerde kedilerden gecixi kurtulursun sonsuz dill :D kuslar kedilerden cok zarar veriyor bu arada asitli asitli attirinxa cami cerceveyi mindar ediyo :D
Böyle birşey var işinize yararsa
Köpek Savar - Sıradışı Ürünler sahibinden.com'da - 56720312
kedi kovcular işe yarıyor, tavsiye ederim, bizim arka bahçemiz için var. ama büyük adaptörlü olanlar. bizim de tüm site bahçesinin çevresindeki çamlar köpeklere dinlenme yeri oldu, yaklaşık 10-15 tane var. bunun için ağaçların altına vs atabileceğimiz, köpeklere zarar vermeyecek bir şey biliyormusunuz?
Vtec seviyo yani kediler :) NSX park edin yanına ona çıksınlar :))
Allahtan Mart'da değiliz mert ona şükret yoksa çok farklı şeyler olabilirdi o kaportanın üstünde :hahaha:
kediler köpekler, kuş b.ku kadar arabaya zarar vermiyor.. bu kuşların popolarına bi ped bağlamak lazım... :)
kediler yine çoğu arkadaşın dediği gibi kılcal çizikler bırakıyor pasta cila falan halledersin. ya kuşlara nedemeli ? geçen bitanesi bi sçmış hakatten yakalasam alıcam evimde besliycem 1 hafta sınırsız konaklama şansı vercem ye iç bedava.. aga sçmamış gerçektende yaşamış. bide cırcırdı sanırsam. sağ taraf komple sarı siyah beyazdı.. bide sıcakta kurumuş. bezle denedim çıkmadı. sıcak su denedim onunlada çıkmadı. en son gittim yıkamacıda bi spray vardı ondan sıktı sonrada köpük ve taziği vurdu anca öyle çıktı..
kedi diyomuş olum bak git :D bende az cekmiyorum kedilerden garajda duruyor araba ama nerden girip üstüne cıkıyor anlamıyorum :D sankı tek hayalı arabanın ustunde durmak. :D cok seviyorum kıyamıyorum ama pezemenklere :D
Baya yorum olmus tek tek yazamiyorum ama yardimci olan fikir veren herkese cok tesekkur ederim :) Naftalin sirke birazdan gidip hepsini gidip paket paket alicam :D Nedir bu kedilerden cektigimiz olmadi bi de pitbull alip arabanin basina bagliyim ahaha :D
kuşlar daha fena bk değil asit sçıyorlar :D
brandayı kapatmak çare değil branda ustunde uyuyan kedıler uyandıklarında tırnaklarını çıkarıp brandaya geçırıyolar geriliyolar oda arabayı çiziyo suyla kovala kedıler duyu sevmez :D
hahaha formul iyiymiş :D:D
hiç bir şekilde kedilerden kurtulmanın yolu yok 10 senelik tecrube ile sabit :) gördükçe kovun yoksa tırnakları ile boyaya zarar veriyorlar ayrıca vernik atması yaşadım emin olmamakla birlikte kedilerden süpheleniyorum :D (lazer ile kedinin ilerisine lazer tutunca ona doğru harekete geçiyor arabanın üstünden kalkıp :) )
yumurtanın sarısı ile beyazını ayır sürme bile hiç gelmiyolar :D:D:D:
http://desmond.imageshack.us/Himg228...pg&res=landing
aşağıda üst üste çıkmışlar napıyorlarsa artık :D biride spoiler'dan onları izliyor :)
arkadaşınızdaköpek falan yokmu bağlayın 1 hafta arabanın yanına bidaha yanaşmazlar :D