..................
..................
iyi bilirizzcok graip olmus 90 hp tork hic yok 3 ten sonra essek olur 3 e kadar tay gıbı kopturur lego gıbıdır oynamak guzeldır ..
![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
alınabılcek araba 2ıncı 1.4um yemın ederım al pısman olmazsın
www.honda-tech.com
edit: Hem de turbo type-r. Abi aman aman sakın.
.....................
.......................
Frenleri vasat,yokusta esek,ic aksamindan gelen sesler adami delirtir ama bunun yaninda dayanikli parcasi ucuz modifiyeye yatkin ve az yakan bir aractir.3 sene sahibi oldum yilda 20k km yaptim goruslerim bu sekilde
www.honda-tech.com
kardes arabayı alıcaksın
6o tl ön lip
25o tl coıl yay
16 yada 15 guzel bı jant 800-1000 tl qarası
baskada bişey yapmaya gerek yok![]()
www.honda-tech.com
1.4 manuel iyidir ancak oturduğun yer dağ bayır dik rampa felan gibiyse örnek:sarıyerin üst tarafları gibi ise 1 vites çıkarsın ve bu insanı inan gıcık eder hele arkadan gelen aracın selektör atması insanı çileden çıkartır.Ancak dik yerlere çok nadir giderim diyorsan çok başarılı bir araç.
NOT:Bütün 1.4 ler aynı yalnış anlamasın hondacı abilerim![]()
şşektır evet yokuslarda o konuda haklı herkes ama duzgun yapılınca en saglam yerde bıle kendını gosterebılecek bır araba![]()
www.honda-tech.com