herkese iyi akşamlar dilerim
laptop alcam bir hp marka bir tane 1000 tl ye buldum i3 işlemcili teknosada ise 1100 tl ye i5 işlemcili var sizce çok fark varmıdır i3 ile i5 arasında ?
herkese iyi akşamlar dilerim
laptop alcam bir hp marka bir tane 1000 tl ye buldum i3 işlemcili teknosada ise 1100 tl ye i5 işlemcili var sizce çok fark varmıdır i3 ile i5 arasında ?
yardım edebilirmisiniz sabaha almam lazımçünkü 1000 lira olanı bir yerde bekletiyorum ama i3 ile i5 arasında kararsız kaldım çok fark varmıdır acaba
acele etme , 1000 liraya yine güzel bişeyler bulursun.geçen gü bir arkadaşa acer aldık.i5 işlemcili , 1 gb ekran kartlı , 4 gb ramlı...1100 tl ye aldık...
sağolun dediğiniz haklı bende teknosadan 1100 tl ye i5 işlemcili buldum az önce
i5 değer di mi 100 tl farka bir de hardisski 320 gb yerine 700 gb bir de diğerinin rami 3 bunun 4 gb
hocam valla hp idi bundan önce ki 2 laptopum seviyorum hp yişöyle oyun falan oynarım nette takılırım o özellikler yeter herhalde dimi
i3 ile i5 arasında kaldım ama
i3 999
i5 1099![]()
aman hp almayın bence neden diye sorarsanız bnde pavilion serisi var laptob mabgal gibi ne koysam pişirir ellerimi ısıtıyor soğuk havalarda soğutuxu aldım fkaat laptobun tuşlar ericekti almasam şimdi yanları yine sıcak![]()
Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.Kemal ATATÜRK
35 AF 3660 | 35 DA 9662 | 35 AFM 917
70 lira verdim soğutucu iyi diye satıcam mac alıcam arkadaş bune hava sıcak zaten daha terletiyor lale ama pervane aldım iyi geliyor![]()
i3 ile i5 arasında bariz fark var almışken i5 al her zaman pc alınmıyor sonuçta.kesinlikle değer 100 lira farka.
valla hp ler hoşuma gidiyor nedense hp takıntısı oldu bende) biraz fazla ısınıyor haklısınız. o zaman 100 lira daha fazlaverip i3 yerine i5 işlemcili olan modelden alıcam inşallah tavsiyeleriniz üzerine de.
eğer linki varsa linkini atarmısınız .
HP ler hepsi ısınmıyor.
yeni serilerinde bir sorun yok eski serisinde ısınmasının nedeni havalandırmanın sadece alltan olmasıydı bu yüzden ısınıyordu.
ancak yeni serisinde yan tarafındada havalandırma var.
önemli olan hp yeni seri mi eski seri mi ?
hocam teknosa şu anda güncellendiği için link olarak atamıyorum özellik olarak yazıyorum
BELLEK 4 GB BELLEK TİPİ DDR3
BLUETOOTH PORTU Var EKRAN BELLEĞİ 1 GB
EKRAN BOYUTU 15,6" EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1366 x 768 piksel
EKRAN ÖZELLİĞİ LED HP BrightView ETHERNET Var
GARANTİ SÜRESİ 2 Yıl GRAFİK TİPİ AMD Radeon HD 6470M
İŞLEMCİ Intel Core i5 2410M İŞLEMCİ HIZI 2,3 Ghz
MARKA HP MODEL PAVILION G6-1195ST QA450EA
OPTİK SÜRÜCÜLER SuperMulti DVD±R/RW PİL TİPİ 6 Hücreli Li-Ion
SABİT DİSK 750 GB SABİT DİSK 750 GB
TV-OUT ÇIKIŞI VGA, HDMA USB BAĞLANTI ADEDİ 3 x USB 2,0
YAZILIM Windows 7 Home Basic 64 Bit İşlemci Markası Intel
1099 lira idi en son dün gece, ondan sonra site güncellemeye gitti inşallah bu ürün gene aynı fiyattadır da alabilirim..
1099 tl ye nasıl bu laptop ? iyimidir ? bence fp oranı çok iyi gibi geldi..
resimlerine baktım yanda havalanadırması bulunuyor.
eski serisi kadar ısınmaz. ancak her laptop gibi oyun filan oynarken ısınır buda normal zaten.
özellikleri fiyatıan göre güzel.
Hd6470 ekran kartı yanılmıyorsam 64 bit .
güncel oyunları oynayamazsınız.
işlemciniz gayet güzel.
teşekkürler hocam öyle crysis cod gibi oyunlar pek tercih etmem böyle tdu 2 olsunotobüs oyunları olsun falan o tarz oyunlar oynarım
999 tl ye i3 iişlemci 3 gb ram 320 gb harddisk 1099 tl ye ise i5 işlemci 4 gb ram 700 gb harddisk var inşallah i5 olandan kalmıştır teknosa sitesi hala güncelleniyor
![]()
ısınma olayı eğer abartı değilse takılma bence. Zira 1 senesini doldurduktan sonra artık soğutucu altlık istiyor laptoplar.
valla tdu 2 öyle aman aman şey de istemiyor ama bilemedim şimdi kaldırır mı kaldırmaz mı diye
128 bit lik ekran kartlarını da o fiyatta ki laptoplarda bulamayız gibime geliyor
ısınma sorununa gelince hp ler de biraz şikayet yüksek bu konuda ama benim eski laptopum pavilion dv6700 dü 4 yıllık laptop en sonlarda fandan cızırtı sesi geliyordu içini açtım fana da ulaşamadım kapattım geri sıkılınca bi açtım açılmıyor laptop... klavyesi falan da bozuktu zaten yerni laptop almak gerekti biraz. bunun da işlemcisi falan yüksek aslında çok aman aman ısınma olcağını zannetmiyorum en fazla bir soğutucu alırız belki ilerde
beni korkutan asıl şey teknosa sitesi hala güncelleniyor ve bu ürün 1800 den 1099 tl ye inmiş acaba günlük kampanyamıydı onu merak ediyorum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)