Özendim, bir yerlerde uyku tulumum olacak, çıkara durayım bari :)
Printable View
Özendim, bir yerlerde uyku tulumum olacak, çıkara durayım bari :)
vallahi özendim, izmir tayfası olarak eylül gibi havalar serinlediğinde keşke bizde böyle bişey yapsak :)
Vallahi imkanım zamanım olsa bende gelebilsem :) :) Sehir dısı düşünülürse erdek-küçükova derim...Muazzam bi koy ve yapılasma denilen bisey yok inebilirse anca arazı aracları iniyo normal arabalar yukarda yol üzerinde kalıyor. Böyle bi denizi hiçbiyerde bulamazsınız garanti veriyorum :) :) Eger insan olsun derseniz boşnakların cogunluk oldugu bi sonraki köy olan büyükova'yı tavsiye ederim..Oranında denizi muhteşemdir :)
Valla özenenler varken bende yazıyım hergün doğa ile içiçe biyerde yaşayıp üstüne akşamları yaylada soğukta soba yakıp yorgana sarılarak uyumak çok güzel oluyor:)
önce siz bir yapın gece ayı gelmez kimse dötü kaybetmezse ramazandan sonra bizde geliriz :D
keşke bizde yakın olsaydık :(
yokmu gelişme ? :)
İzmir tayfası yaparsa böyle bişey ben katılırım
Ufak bı ayar veririm , TT Korku Night olur o yine :D , siz orda biz evlerde pert bı gece geçiririz.
şimdi ayvalıktayım yarın akşam istanbuldayım hafta sonu için olabilitesi yüksek :D
silivride mocamp diye bi yer biliyrum
+1 İzmir tayfası için ...
ramazan sonu bende katılabilirim
Yakın bir zamanda olursa katılabilirim, hazırım ben :)
ramazanda da olur sonrasıda olur ben katılırm :)
şile olursa haftasonu ben şiledeyım :)
bu yer sıleyı gectıkten sonra akcekese koyunde.
resımde gorundugfu kadar mukemmel bı yer deıl.
ayrıca cogunuzun arabası oralara gıder gıtmesınede altı maltı vurabılır haftasnları sılenın afrodıtlerı dolar sahıl curcunaya doner 1 ay once orda deılde onun sol tarafında sabahlamaya gıttık fenada olmıyor aslında.
en yakın bakkan yaklasık 500 km ılerıde.
ıcerısınde 2 meyve suyu 3 tane bıra 5 tane yarımlık su var :D
bu kamp alanı nın arkasında da kovboy conceptınde o kovboy zımbırtısının karsısındada 2 kısının yada 3 kısının yatabılıcegı cadır seklınde konaklamalı kızılderelı campııngı var :D
Kanka çilingoz mu bura?? Hatta yanlis bilmiyorsam fotoda görünmeyen cok az bı sag kısmında orman bölge müdürlüğünün ufak bı misafirhane tesisi vardı.
Eğer orasiysa Denizi buzamana kadar gördüğüm en sakat yer ,,, kıyı şeridine ikinci adımdan sonrası boy nerdeyse , ve felaket dalga var , çıkmak acayip zor.