direksiyon farklı zaten.ben olsam aksesuar amaçlı o direksiyonu takmazdım sırıtmış baya ama araç güzel benimde listemdeydi düzgün toplandıysa yine alınabilir bence.
Printable View
direksiyon gayet güzel duruyor ben aracı gittim inceledim kullandım motoru gidişi gayet güzel ancak sorunları var.lpg sorunlu sunroof sorunlu klima sorunlu ve aracın kapı içlerinde yani kapıların oturduğu yerlerde işlem izi var.çok yakın arkadaşım eksper aracın seceresini çıkardık araç 2003 yılında 18000tlilik hasar görmüş ve pert olmuş.aracın sahibi bunu kabul etmiyor ilanada böle yazmış.plakadan sorgularsanız çıkmayabilir plaka değiştiğinden dolayı.ilgilenenlerin bilgisi olsun bilmeden pert kayıtlı arabayı normal araç fiyatına almayın.
avcı'nın forester çok güzel :)
Çok değerli arkadaşlar, bugün saat 18.00 gibi, Emre beyin exper arkadaşı, oldukça kaba bir dille benimle konuşmuş, üstelik bana hakaret etmiştir. Ben genelde bu tür durumları pek önemsemem ama, yine de ciddiye alarak, gerek sigorta şirketimi arayarak, gerek ise emniyetten, bir arkadaş vasıtasıyla sorgulayarak, aracın hasar durumunu kontrol ettirdim. 2008 yılında iki adet küçük kazası olduğu söylendi. Ayrıca, Airbagleri açılmamış (Orjinal Direksiyon simiti airbag ile birlikte duruyor), şasesi çok düzgün aracın nasıl olsun da 18,000 TL'lik pert kaydı olsun. Bir de, Emre bey, sağ olsun, arabamın sunroofunun ve klimasının bozuk olduğunu söylemiş. Sunroofta bir hata yoktur, çalışmaktadır. Emre beyin yanında açtım gösterdim. Sadece, çok hafif bir tıkırtı vardı ki, artık yok. Yaptırdım. 1999 model foresterların, kliması eski klima sistemlerdendir. 2000 yılında değiştirdiler. Araç, hareket halindeyken çalışır, durduğunda soğutmaz. Benim aracımın kliması da çalışıyor. Kaldı ki, size sorarım Emre bey! Sizin ve arkadaşınızın, benim onuruma, şerefime, haysiyetime hakarette bulunmaya, bana hak etmediğim ithamlarda bulunmaya ne hakkınız var? Bu arada, kendisi son ana kadar aracı satın almak istiyordu fakat, exper arkadaşının ve kendisinin bu çok kaba tutumu üzerine kendilerine aracı satmayacağımı ben söyledim. Sonra gelip, burada bu tür yazılar yazması, bana ne kadar sinirlendiğini gösteriyor sanırım.
Bütün bunları geçtim... Emre bey demiş ki: "PERT(!) kayıtlısına, sağlamının parasını vermeyin." Diyelim ki, araçta pert kaydı var, diyelim ki her tarafı komple boyalı, diyelim ki ben dolandırıcının, (exper arkadaşın deyimi ile) üç kağıtçının biriyim. Siz 19.700 TL' gibi bir fiyata... Benim aracımın aynı özelliklerde, PERT kayıtlısından nasıl alacaksınız? Masrafı kurtarmaz bir kere! Forester'ın içinde WRX var, turbosuyla, şanzımanıyla, yürüyeniyle!
Ben en samimi iyi niyetlerimle, arabamın, en küçük kusurlarını kendisine söyledim, buna karşılık kendisi benim arabamı kötülerken, olmayan hatalar bulmuş, yazmış, çizmiş. İyi niyet gösteren insanların nasıl adice karşılık aldığını gösterdiği için, kendisine çok teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum.
Bu sitenize, yazdığım ilk ve son yazıdır. Öncelikle, cevap verme hakkımı bu kadar çabuk kullanmama izin veren site yetkililerine çok teşekkür ederim. Bu yazdıklarım ışığında aracımı inceler ve ne karakterde bir insan olduğumu anlarsanız çok sevinirim. Hepinize iyi sohbetler.
gürçay beyin aracını pazar günü gidip inceledim,büyük hevesle gittim ancak hüsranla döndüm.bakmaya giden arkadaşlar beni çok iyi anlayacaktır.dikkat ettiğim her noktada sorun çıktı araçta.
foresterımı satalı 6 ay oldu,gerek forester almadan önceki araştırmalarım gerekse forester sahibi ikenki araştırmalarım ve gözlemlerim beni bu araç hakkında yeterince bilgilendirdi..
99 foresterların kliması seyir halinde çalışır rolantide durduğunuz zaman çalışmazmış!!!gürçay beyin sorunsuz klima anlayışı budur,gittiğinizde şaşırmayın...
lpg ile araç sorunlu!!!ancak gürçay bey bu konuyu ilana dahi yazma cesaretinde bulunmuyor ben telefonla görüştüğümde sorun olduğunu ancak hissedebileceğim bişey olmadığını söylüyor.araç bariz silkeliyor,gidin kullanın anlarsınız..
elektronik aksamdan devam edelim,ben yukardaki konularda hüsrana uğradıktan sonra bi umutla sunroofa uzanıp sunroofda sorun varmı diyorum,gürçay bey sunroofun ses yaptığını söylüyor,kontrol ediyorum bariz sorunlu bir sunroof...
aracın değişen boya durumunu söylüyorum,***** araçta kaplama olduğu için boyasını anlayamıyoruz..kendiside bilmiyor!!alırken bi ustaya baktırmış ustasıda ona aracın pert olduğunu söylemiş ama gürçay bey inanmamış.aracın kapı içlerinde ciddi ezikler var,kendisi kapının ayarsızlığından olduğunu söylüyor,tabi ben bunu yemiyorum araç bariz işlem görmüş.
bütün bunlara rağmen aracı exper olan arkadaşıma sorgulatıyorum,aracın 2003 yılında 18000tl hasarlı olduğunu ve pert kayıtlı olduğunu öğreniyoruz exper arkadaşım arıyor,aracınızda pert kaydı var biliyormusunuz diyor,kendisi böle bi durumun olmadığını söylüyor ve arkadaşımda elinde kayıtların olduğunu ve gürçay beyin insanları yanlış yönlendirdiğini söylüyor.gürçay bey buna çok alınmış!!!ama bunlara rağmen arkadaşıma 19000tl teklif ediyor.akşam saatlerinde gürçay beyi tekrar arayıp insanları yanlış bilgilendirdiğini ve bunun çok büyük bir hak yemek olduğunu söyledim ama nedense çok kırılmışsınız.
bana verdiğiniz fiyat 20000tl,arkadaşım çıkışınca verdiğiniz fiyat 19000tl...aracı ÇEKME BELGELİ aldığınızı söyledinizmi söylemedinizmi? araç sıfırdan beri sizde olur aracın hasarının olmadığını iddaa edersiniz ama aracı bir senedir kullanıyor ve aracın pert kaydı olduğunu kabul etmiyorsunuz.ki elinizde herhangi bir expertiz raporuda yok...
çok fazla konuşmak istemiyorum burda beni yalancı durumuna düşürmeyin gürçay bey!!!
beni tanıyan arkadaşlar şahsiyetimi bilirler Allaha çok şükür param var gider en düzgününü alırım kimseyede sorunlu aracımı sorunsuz diye satmaya çalışmam...
aracınız umrumda bile değil ben aracı inceledikten sonra vazgeçtim zaten almaktan,5000tlye versenizde almam bu saatten sonra...
isteyen gitsin incelesin dediğim konulara dikkat etsin!!!gerekli sorgulamaları yapsın aracın gerçek durumu ortaya çıkar.senin aracını 19750ye almam evet! ben 2000 model sorunsuz sıkıntısız ve KAZASIZ forester sturbo aracımı 20000tlye sattım hiç kusura bakma pert kaydı olan ve elektronik aksamlarının düzgün çalışmadığı(ki ben bu durumları kazasına bağlıyorum)lpgsinin verimsiz olduğu,koltuklarının paramparça olduğu bir araca 20000tl veremem...
aracını sattıktan sonra alıcı şahıs sana aracının pert kayıtlı olduğunu söylediği zaman nekadar büyük hak yediğini anlayacaksın.ama sen hala diretiyorsun.sana hayırlı satışlar dilerim.
drummer582 madem bu araç hoşuna gitmedi başka bir araç al geç gitsin, uğraşma...
Bu araci alacak olan arkadas iyi arastirsin gurcay bey pek iyi arastirmamis..
1999 Subaru Forester 2.0 S-Turbo 19.750 TL Galeriden satılık ikinci el - 97611596 arkadaşlar aracı bilen varsa evveliyatını ve forester kullanıcıları düşünceleriniz nelerdir yardımcı olursanız sevinirim .saygılar
Arkadaşlar bu araçile ilgileniyorum ama yukarıdaki gibi bir ön bilgiye ihtiyacım var yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır mutlaka Forester kullanıcısı bir hayli çok.
Açıkçası şasesinde bi saçmalık olmadığı sürece boya beni çok alakadar etmiyor İstanbulda olduğumuzdan mekanik sorunu olmasın yeter. O sebeple desteğe ihtiyacım var.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0202709/detay/
Arac temiz duruyor arka yuksekligi gorundugu kadariyla iyi.bakimlari nezaman yapilmis cok onemli dikkatli bakmanizi baktirmanizi tavsiye ederim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4603155/detay/
Bu aracı bilen varmıdır?
99 model forester s turbo düşünen varsa yardımcı olabılırım.
Özellikle LPG takılmamış araçlara bakıyorum ki kendim araştırıp bu yeni tip sistemlerden taktırmayı planlıyorum sizin kullandığınızdan.
Servise götürüp baktırıcam ama özellikle hangi sorunu nasıl anlarız mesela şanzımandaki sorunu kullanarak yakalayabilir miyim?
Servisteki adama şurasına şurasına bak falan diye özellikle neyi tembihlemeliyim gibi bilgiye ihtiyacım var.
Eminim ki bakan bir çok arkadaşa da yardımcı olur bu bilgiler.
sizce korhan abi jipini bana satarmı ? :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0141162/detay/
Bu aracı almayı düşünüyorum ne dersiniz