3 yıl önce BB9000 aldım, 6 ay önce iPhone4 için satmıştım. iPhone dan sonra Galaxy s ve S2 denedim. Suan yine BB9700 deyim. Belki psikolojiktir ama. Blackberry nin yerini tutmycak yeni alıcagın telefon. hoşuna gidicek ama sıkılcaksın :)
Printable View
3 yıl önce BB9000 aldım, 6 ay önce iPhone4 için satmıştım. iPhone dan sonra Galaxy s ve S2 denedim. Suan yine BB9700 deyim. Belki psikolojiktir ama. Blackberry nin yerini tutmycak yeni alıcagın telefon. hoşuna gidicek ama sıkılcaksın :)
bu arada iphone s3 ile rekabet edebilmek ve küresel pazarda pay kaybetmemek adına amerika ithalatını yasaklama kararı aldırtmış. nekadar doğru bilemicem.
galaxy s eski model olmasına ragmen 4s le kıyasladıgımzda örn. hemen sunları belırıtıyım.
SAMSUNG : Daha fazla disk genişletme kapasitesi 32 GB'a kadar
4S:Genişletilemez iPhone 4S modelinde kapasite genişletme imkanı yok.
Galaxy: flash destegı var,flash lıte.
4s: flash destegı yok.
galaxy: radyo var.
4s:radyo yok.
galaxy: 4''ekran
4s: 3.5''
galaxy: AMOLED ekran ( ki bu cok guzel gercekten )
4s: tft led ekran
galaxy: 3g acıkken 576 saatte kadar batarya ömrü ( stand- by)
4s: 3g acıkken 200 saat ( stand-by)
4s in + sı kamerası daha iyi ve flash var. aklıma gelenler bunlar.
galaxy 500tl cıvarında 2.el pıayassı
4s ler sanırım 1000tl cıvarında. emın degılım.
ve bahsettıgım düz galaxy s modelı, tutupta s2-s3-note ıle kıyaslamaya gerek bıle yok.
az once yukarda da belırttgıım gıbı samsung kullanmıyorum.fanatıklık amaclı yazmadım.
s3 le 4s arasında kalınması bence mantıksız. s3 ıle arasında kalınması gereken telefon bence kesinlikle htc X 0ne ki ben olsam x one alırım. Ekran kırılmaz camdan yapılmış, beatz audio ses çkış desteği işlemci hızı tip herşey yerınde dah ane olsun.
bugün teknosada eliem s3 aldım abi one ya büs büyük telefon benim optimus daha güzel geldi bana daha küçük
valla ben telefona baktığımda hepsi aynı interneti vs app çok kullanıyorum evde tablettede .
hız ve kullanışlık önemli gidip 2 tuşa basarak anlaşılmıyor artık telefoınlar tecrbe ile sabitleşiyo.
e telefonalda test sürüşü yaptırmıyorlar.
ama bilemedim aslında s3 hoşuma gitti ama iphone 5 çıktığında keşke demek istemiyorum. 4s dende soğudum sayenizde.
htc hakkında hiççç ama hiç bilgim yok
Şu anda iphone'a para verme yazık edersin.İlla iphone diyorsan yeni versiyonunu bekle , beklemek istemezsen de one x ya da S3 tercih et.
s3'le iphone 4s arasında fark yok diyen arkadaşlar gitsin bir su içsinler.
s2 kullanıyorum , hergün s3te elimin altında var iphone'de.Neyin ne kadar farklı olduğu ortada.
Yeni iphone geldi mi tabi ki s3'ten daha iyi özelliklerle çıkıcaktır o kesin.Daha yeni güncel model olucak.
Sonuç olarak , internete girerim telefonla konuşurum vs diyorsan iphone ama daha detaylı bilgisayar gibi kullanırım diyorsan android işletim sistemli bir telefon.
onun teknosada hd 3d lisini kurcalamışdımda fenaydı adamlar aşmış..
s3 ün kasası bana dandik geldi biraz. o ekranın altındaki tuş sanki iki ay sonra yalama olacakmış gibi
ya şu dağlar kadar fark nedir s3 le 4s arasında bi acıklarmısnız.
yada sız telefonla neler yapıyosunuzda 4s yetmıyo anlamıs degılım.
hangı programları kulanıyosunuz.
Samsung I9300 Galaxy S III vs. Apple iPhone 4S - GSMArena.com
burada görebilirsin
benim kullanımı en çok kolaylaştıranlar s2'de iphone'a göre
flash desteği olması ve telefonu usb bellek olarak kullanabilmek.daha birçok artısı da var bana göre
bu tartışmaların sonu yok
106-vti tartışmaları gibi
hele yeni iphone çıksın o zaman fena olacak:D
Abileri android markette Galaxy s3 dandelion diye 1 uygulama var s3ün canlı duvar kağıtları var tavsiye edrim
iphone dan ötei yalaaannnn
htc one x aldım kullanamadım 3 gün sonra geri verdim
bidefa telefon çok büyük cidden kullanılamicak kadar büyük yani
özellikle araaba kullanırken büyüklüğü baya bi sıkıntı yaratıor arama falan yapmalarda
ne bileyim abi bana ayfondan başkası yalan gelior
millet bi türkü tutturmuş ayfonun adı var bilmem ne
akıllı telefonun babası ayfon abi var mı ötesi
ayfon varken hangi biri vardı ???
ayfon 5 çıkıncada hepsini 3 günde unutturucak görüceksin ;)
telefonda oyun severler ve ınternet ıcınde hız önemlı :D işlemcıde dıkkate alınmalı :))) fark arayanlar ıcın soyluyorum.
yaz başlarken bi xperia u birde 3gs aldık. Androidin serbestliği çok iyi
ios beni çok bunalttı nedense