sağlık olsun. çarşamba gidiyo musun sen şimdi? bi de bizim çayımızı kahvemizi iç kardeşim. :)
Printable View
sağlık olsun. çarşamba gidiyo musun sen şimdi? bi de bizim çayımızı kahvemizi iç kardeşim. :)
burak hayırdır nıye erkenden gidiyorsun ?
universitenin buralarda plan program yapan herturlu haber etsin yav :D
şehir merkezine gelemiyorum otobüs kalmıyor sonra :D
canımız sağolsun kardeşim, zaten siz offline'a geçince dedim tamam bunlar buluşuyo. bakarız daha, kaçmıyoruz ya canım buradayız. :)
Ben duruma göre yarın akşamda kaçabilirim. Sınavlar bitiyor,sonra kayıta falan gelicez nasipse daha buradayız inşallah. :D
bende kötü düşündüm maazallah sınavmı kötü geçti dedim
hayırlısıyla onuda geçersin inşallah :D tech herzaman burda :P
edit edit edit
senin imtihan biraz sert oluyor Fatih abi :)
aynen emmoğlu. :)
vay arkadaş bu konuya mı yazdım onu ben? :) hemen silip atıyorum harç konusuna.
Rektörü dövmeye gerek kalmadı. :)
hayırlı olsun :) antebe geri geldiğinde yüzyüze tebrik ederiz artık..
staj günleri çok eglenceli&bi okadarda yorucu.. eve geldıgımde nefesım kesılıyor yazamıyorum foruma, yarın tatil bıseyler planlayan varmı agalar :p
valla daima geç saatte düşüyorsunuz nete daha erken düşün de ona göre plan yapak
Bıraak gözün aydın gardaş :D
Antepteyim ben zaten bişeyler yapacaksak yapalım. :)
Sagolasın Kemal ağaaaa :)
yarın daha erken organize olun
normal günlerde (c.tesi pazar dahil ) 9a doğru bitiyor işim yarın her saatte uygunm
tramvaydayım sankopark tarafina geçiyorum oralarda olan varsa bi çay ismarliim :D
Bulusuyomuyuz ? :D senin numara neydi ciktim bende disari
bu akşam buluşma varsa beni de alın, bunalım kalksın üstümden.
staj yorgunlugu ölüyorum 2gundur eve girer girmez yatıyorum ne yorucu şeymış çalışmak :D
Maçtaydık bugün. :D :D
Edit : .....
bilal kardesim Allah rizasi icin su avatar resmini degistir her goruste yumruk atasim geliyor ekrana. :)
Gaziantep Üniversitesi açıldı mı ya ? Bi de kiralık evler ne durumda?? Bi de benim numaram değişti. :D
Bu arada ben Antep'e gelmeden önce sorduğum/danıştığım çoğu kişi gitme,kötüdür vs vs dedi. Gidip antepi,insanlarını,tech üyelerini görünce ne kadar yanıldıklarını anladım. Tamam gezecek çok mekan yok,clubdı oydu buydu da yok ama tanıştığım insanların adamlığı yeter. Hepsinden Allah razı olsun,on numara insanlar. Gerçekten iyi ki gelmişim,iyi ki tanımışım diyorum. Hayatım boyunca unutamayacağım,hatırı her zaman olacak insanlar. Tek tek isim yazmak uzun geldi şimdi. :) Bu arada bundan sonra olur da antep'e kötü diyecekler karşılarında beni bulurlar ilk olarak. :) Antep kötü değil,siz sadece antepin insanlarıyla tanışmamışsınız demektir. :) İnşallah Bursada ki işleri hallettiğim de gideceğim Antep'e. Özledim yahu. :D
He bi de yetenek sınavı hakkında bilgi vereyim daha sonra aratanlar için vs yararlı olur. :D
3 tane sınav yaptılar bize 2si çizim 1i mülakat.
İlk çizim sınavında bi tane fotoğraf verdiler bize 15 dk bakın sonra alıcaz onu çizin dediler. :D Sonra da bi tane daha fotoğraf verdiler 4 tane sandalye ve masa vardı,bunları yerleştirin dediler o çiziminize,yaptık çok şükür.
İkinci çizim sınavında(Aynı gün oldu) oturma odası çizin dediler kafanıza göre sadece tv ve tv ünitesi kullanmanız şart dediler,onu da hallettim çok şükür.
Mülakatta da aldılar beni karşılarına 4 tane hocamıdır nedir artık. :D 3 tane masa vardı masaların üzerlerinde de kapalı şekilde fotoğraflar. 1. masadan fotoğraf al dediler kafana göre aldım,dediler bak ona 1 dk sonra alcaz fotoyla ilgili soru sorcaz. Direk sandalye sayılarını/renklerini falan ezberledim ben siyah sandalye sayısını sordular doğru cevap verdim. 2. fotoyu aldım dediler incele,süre sınırlaması yok soru sorcaz hadi sor sor dedim. :D Dediler korkuluklar hangi maddeden yapılma,onu da hallettim. 3. fotoda da garip bi mekan çıktı ev desem değil,cami desem hiç değil tipsiz bişey aq. Onu bilemedim,doğaldır bilememen dediler geçtiler. :D Sonra da klasik sorular işte okulu nerden buldun,niye geldin nerden geldin Bursa'dan niye iç mimarlık falan filan. Bende verdim gazı konuştum da konuştum sonra bi baktım ki kazanmışım. :D 70 kişi aldılar okula ben 42. olarak girdim.
Zirve Üniversitesi de gerçekten İstanbul,İzmir de ki özel üniversitelerden pek farklı olduğunu zannetmiyorum. Oldukça kaliteli bir okul,çizim dersleri için Karikatür çizen Salih Memecanla anlamışlar,adam hafta da 2 gün sadece bizim okulda ders vermek için antep'e gelecek. Oldukça kaliteli bi okul,ingilizce hazırlık okuyacağım mülakat sınavına girdim ondan geçemedim. :D Hazırlık dahil 5 sene'de bitecek inşallah. Seneye sınava girecek kardeşlerim varsa,tavsiye edeceğim bir okul ve şehir. Doğu falan değil antep. Gözünüzü kapatsam,oranın antep olduğunu belli edecek şeyler olmasa götürsem oraya burası güneydoğuda mı diye şaşırırsınız. Diğer doğu illerinden çok farklı bence. Bir tek ulaşım sıkıntı benim için,onu da bi şekilde halledicem artık.
He bi de söylemeden geçemeyeceğim,Antep'te ki yemekler kadar güzel yemek hiç bi yerde yok. :D
Artık evimde var. =))
hayırlı olsun, nereye çıktın ?
yeditepede kardelen evler var ordan tuttum
kardelen buraaaakkk !!! bir de face te yazarsam 2 olsun !
Beyler konu dısı lakın yardıma ıhtıyacım var bana gazıabtepte saglam guvenılır rent a car lazım tanıdıgınız falan olursa daha cok makbule gecer pazar gunu uds sınavım var aılecek gıdııcek 4 kısıyız . Uygun olursa daha ıyı olur tesekkur ederım .
Agir hort olacak umarim ceza almam.:)
Antepte 1 senem bitti,hatta kaldim okul uzadi. :D Cok sukur kendi ortamimi kurdum az cok cevrem oldu tam olarak alisamadim ama alistim denebilir. Bi kac sikinti oldu onlarida hallettik cok sukur. Korkutucu bi sehir degilmis sagolsunlar ozellikle antep techturkey uyeleri ailem gibi oldular orda hakları odenmez. :) sosyal acidan zayif bi sehir ama kendi ortamimizi kurunca kafeye bara gitmeye gerek bile kalmiyor evde yapilan muhabbetler yeter. İnsallah bu sene arabayi da goturunce daha guzel olacak. Sonradan arastirma yapan olursa aramalar da ciksin diye yaziyorum daha detayli bilgi icin pm atabilirler. :) Su an bursadayim sabahlara kadar deli dana gibi geziyorum ama antepteki asosyal hayatimi da ozledim. :)))
Ağır hort 2. :D
Gaziantepte 1,5 seneye yaklaşıyorum. :D Ben bilgi araştırırken bulamamıştım,araştırma yapan olursa okusun diye yazıyorum.
Geçen senem çok kötü geçti. Bunalıma girdim vs. :D Ama bu sene her şey mükemmel diyebilirim. 2 tane daha AVM açıldı,yeni cafeler açıldı ve birazda kız çevremin artmasıyla sosyallik arttı. :D (Kız çevremin artmasında araba olmasının çok faydası var tabii. ) :D Eğer ki gelmeyi düşünen vs olursa,1 sene bunalım takılmayı göze alsın 2. sene her şey çok güzel oluyor. Ara ara buradan bilgi vermeye devam edeceğim. :D İyi geceler. :)