Aynen secle geliyorum,eskisehirdeyim su anda. Pazar gunu haberlesiriz ya bi geleyim de :D
Printable View
Gidiyomuyuz duruyomuyuz anlamadim sofor 60a sabitledi galiba. :D
sen gelene kadar biz gideriz olm 60 la gelinirmi ahauahd
çekilmez o yol :D 60 nedir ya
Simdi 90a falan ciktik cok sukur :D
Bu otobuste nasil uyucam ben aq saga don sola don ters don amuda kalk uc takla at yine uyuyamadim :D
@Adanaaaa :)
Gel haa nerde kaldın anasını satim :)
Yarim saate antep otogardayim nasipse. :) otogardan merkeze hangi dolmuslar geliyo ? Bi de iller bankasi nerede iller bankasinin misafirhanesinde kalacagim ?
Geldim Atakan abi :)
İller bankasının misafirhanesine yerleştim cok sukur :)
Abiler bana kiralık araç lazım. :D Yarın akşam alıcam salı veya çarşamba akşamı bırakıcam uygun fiyatlı olsa iyi olur bütçe düşük biraz. :D Bi de çek senet uğraşmadan kiralayan yer var mı ya da elden kiralayan ? Tanıdık olsa çok iyi olur...
neoplan'la geldin herhalde, hoşgeldin arkadaşım. :) iller bankasından çık, caddenin karşısına geç. fevzi çakmak bulvarı'dır, sankopark'a doğru git. yol üzerinde birkaç tane oto kiralamacı var.
ben de iller bankası'nın hemen bitişiğindeki fevzi çakmak ptt'sinde görev yapıyorum. bi ihtiyacın olursa söyle kardeş. ;)
serkan'ın yeri orası, afiyet olsun. :) tanıdığım kiralamacı yok, o yüzden yardımcı olamam, diğer arkadaşlar bakarlarsa seviniriz. :)
burak buraya yazacağına arasana alkollü müsün 5 saat sonra görüyoruz :D
Bu espriden sonra ben bursaya geri dönüyorum okumaktan vazgeçtim hayattan soğudum. :D