darkmoon dedigin dogru ama gercekten almanlar bu işi biliyo , boşta olsa doluda olsa muadili arabalardan kalite olarak cok üstün oluyo , 90 accordla 90 e34 örnek gosterebilirim
Printable View
darkmoon dedigin dogru ama gercekten almanlar bu işi biliyo , boşta olsa doluda olsa muadili arabalardan kalite olarak cok üstün oluyo , 90 accordla 90 e34 örnek gosterebilirim
oda hakiki deri değil.. accordu bilmiyorum ama %90 hakiki deridir.
Derisi iyidir Accord alalıma dönmesin konu.BMW yol tutuş,güvenlik,sürüş keyfi,imaj vs konularında baya iyi bir ders verir japon balığına :) iyi düşün EEE kardeşim
şu an yol tutuşu çok iyi şehir içi çok bozuk yollarda biraz süspansiyon sert kalıyor birde söz konusu olan araba accord cıty le karıştırmayın hala 1990 modeli bile taş gibidir problemsiz.
Endercim bikaç gün kullandım accordu fena araba değil ,alacaksan eğer mutlaka honda teche götürelim bizim şeref accordun cigerini bilir:)
e46 3 series vs 10 accord yapcaksak bmwcıler kızmasın ama acord ezer helekı bos bı e46yı baya uzer :) ıkısınıde kullanmıs biri olarak diyorum öyle testten filan bakıp atmam :)
Bence Bmw. Bmwyle Hondayi karsilastirmak hata bence.
birde ford mondeo opsiyonun var. hemde o fiyatlara dizelini alırsın. ilandaki araç biraz pahalı fikir olsun diye bakabilirsin
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium 2010 Model 56.500 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 93940686
Ford Mondeo 2.5 Titanium 2009 Model 59.900 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 93419466
bunuda yeni gördüm yıllar önce bi dergide tanıtımını okumuştum çok etkilenmiştim. trdede varmış şaşırdım