slm arkadaşlar acil yardım tarım ve köy işleri bakanlığında tandığı olan vs. biri varsa yardımcı olabilirse sevinirim...
slm arkadaşlar acil yardım tarım ve köy işleri bakanlığında tandığı olan vs. biri varsa yardımcı olabilirse sevinirim...
SM PERFORMANCE
bir belge almam gerekiyo tarım ve köy işleri bakanlığından ama malesef hiç tanıdığm yok..
SM PERFORMANCE
Bir belge almak için tanıdıga gerek var mı ki ? Oranın işi görevi zaten vatandaşın işini görmek. Tanımadıgınız bir memurda size bunu verebilir,legal olmak kaydıyla.
elimde olan 5 metre fiber teknemi bugün bursada suya indirmek isterken liman müdürlüğü yeni kanun getirmiş. plakası olduğu limandan tekneleri suya indirebiliyosunz onun haricinde yasak... ama bursa bölgesinde bütün limanların dolu olduğu için bende teknemi indiremedim yazlığımdan getirip götürüyüorm ... liman görevlisi teknemi indiremiceğimi söyleyince tartıştık ve teknenin suya plakasız inmesi için özel bir belge almam gerektiğini söyledi tarım bakanlığından.. ama plakam olmadığı için birazcık zor ...durum bundan ibaret.
SM PERFORMANCE
işin içinde tarım varsa illegal olucan
diceniz niyee saclarım beyazladı yaş 21 illegaller 50 yasında saclar simsiyaaah ahuaha![]()
İlker G.
o konunun tarım ve köy işleri bakanlığıyla ilgili olduğunu zannetmiyorum memur yanlış yönlendirmiş olabilir istanbul liman başkanlığını ara bence bana normal gelmedi
görevlinin göğsünde tarım il bakanlığı kartı wardısürekli gösteriyodu bana tartışma esnasında.
SM PERFORMANCE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)