User Tag List

10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Ankara-Bodrum arası yol durumu

Ertug_T. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ankara-Bodrum arası yol durumu

Ağustos başında allah kısmet ederse bodruma doğru tatile gideceğim araçla ve gece sürüşu olacak..Gps den rota belirlediğimde birkaç yol seçeneği çıkıyor fakat hangisinden gitmek daha mantıklıdır bilemedim daha önce araçla gitmediğim için..Ve en önemlisi yol durumu nasıl bilmiyorum..Asvallta bozukluklar veya küçük mezarlar olmayan bi rotadan gitmek istiyorum yolu uzatmadan..Araçta 3.5 yay 45yanak lastik vs var yani pek çukur ve bozuk yol sevmiyoruz..Yakın zamanda giden arkadaşlar tavsiye edeceğiniz en düzgün,güzel,kısa yol rotası nedir tavsiyelerinizi bekliyorum..Teşekkürler..
    (2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????

1998corsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o gun enkada da konusmustuk ben 2 kere gıttım geldım arabayla kı rs le gıttıgımde arac yere baya yakındı namıstaın coıl vardı...

ben denızlı ustunden gıdıyordum yol calısması olan kısımlar arada vardı, ama suan yol durumu nasıldır bılemıcem pek fıkır veremem suan ıcın... gps ı-phone gps ımı baska mı cunku ı-phone dakı denızlıde baska yoldan goturmeye calısıyor oyle bır yol yok

sımdıden hayırlı yolculuklar, ıyı tatıller sana..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bodrum ıcı ıcın konusursak turkbuku-yalıkavak-golkoy yolları cok kotudur oralarda bılhassa dıkkat et gece gıdıp gelırken (cukurları ıle cok meshurdur) 2 jantımı bırden egmıslıgım var...
    gene bodrumdan turgutreıs tarafına gıdıceksen ortakent ten sonrakı kısımlar daha yenı yapıldı temızdır sıkıntısı yok. baska bodrum ıcınde dıkkat etmen gereken motorlu polısler egzoza takabılıyo. daha baska sorun olursa yardımcı olmaya calısırım

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakın zamanda Yatağan üzerinden gittim geldim, yolların durumu pek iç açıcı değildi. İyi ki E39'u götürmemişim dedim
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    denizli üzerinden git hem çevirmesi az olur hemde yok gayet keyifli
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Ertug_T. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    denizli ye gelip ordan nazilli tarafından bodruma geçitenmi bahsediyorsunuz? yoksa denizliden direk aşşağıya inen bir rota var orasımı? bu arada iphone navigasyondan bakıyorum..otoyolda egzozdan sorun cıkarırmıki polis?
    (2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????

Crx-Si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben geçen hafta marmariste idim oradan bodrumada geçtim, yollar kötü iyiki prelude ile gitmemişim 45 yanak bendekide linea vardı güzergah olarak denizli tavas üzerinden devam ettim ben ama denizliden sonra yollarda çok fazla çalışma var ve stabilize yollar cabası belirli aralıklarla bir kaç km tozlu bol çukurlu ve taşlı yolda devam ediyorsun. stabilize olmayan bir yol oldğunu sanmıyorum çünkü giderken ankaradan gittim dönerkende istanbula döndüm izmire doğru her yer aynı. dikkatli gideceksin başka çaren yok.
    06 ZON 32 91 Crx Satıldı
    06 YA 1000 89 Crx Satıldı
    06 YA 1000 G4 Prelude 2.0 MT Satıldı
    06 TM 495 G5 Prelude 2.2 VTI
    06 TUM 42 G5 Accord Coupe 2.2 IES

__oNuR__

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Denizli de yol yapım çalışması var arabana yazık edersin.
    Ben Yaz başı şu güzergahı izledim. 70km uzatıyor ama temiz en azından.

Ankara-Afyon-Aydın-Muğla-Bodrum..

Harunde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı romeo_er2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ağustos başında allah kısmet ederse bodruma doğru tatile gideceğim araçla ve gece sürüşu olacak..Gps den rota belirlediğimde birkaç yol seçeneği çıkıyor fakat hangisinden gitmek daha mantıklıdır bilemedim daha önce araçla gitmediğim için..Ve en önemlisi yol durumu nasıl bilmiyorum..Asvallta bozukluklar veya küçük mezarlar olmayan bi rotadan gitmek istiyorum yolu uzatmadan..Araçta 3.5 yay 45yanak lastik vs var yani pek çukur ve bozuk yol sevmiyoruz..Yakın zamanda giden arkadaşlar tavsiye edeceğiniz en düzgün,güzel,kısa yol rotası nedir tavsiyelerinizi bekliyorum..Teşekkürler..
    geçen hafat bodruma gittim...
    bence en temiz yol... denizli - aydın- söke-milas -- bodrum... yer yer yol calışması var ancak sıkıntı çekmezsiniz... 50km yolu uzatır ama hep duble yol...

denizli -- kale --muğla-- yatağan-- milas yolu çok sıkıntılı olur...
    03 STİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı romeo_er2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    denizli ye gelip ordan nazilli tarafından bodruma geçitenmi bahsediyorsunuz? yoksa denizliden direk aşşağıya inen bir rota var orasımı? bu arada iphone navigasyondan bakıyorum..otoyolda egzozdan sorun cıkarırmıki polis?
    Otoyolda sorun cikicagini zannetmem sehir iclerinde sikinti yasarmisin bilemem.
    I-phone dedigim yanlis gosteriyo haberin olsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)