kisa donem er
3. piyade egitim tgayi antalya
usta burdur egitim tugayi
kisa donem er
3. piyade egitim tgayi antalya
usta burdur egitim tugayi
Kütük istanbul ikametgah istanbul
Statü: Jandarma er
Acemilik: Gölköy/Kastamonu
Usta: Erzincan il jandarma alay yazıyor ben şimdi oradan da dağıtıma köy karakollarına falan gidebilirmiyim yoksa burada kalırmıyım?
Her iki yer hakkında da bilgisi olan var mı?
Herkeze vatana millete hayırlı olsun bu arada:)
arkadaşlar saatlerdır acamıyorum hala öğrenemedim nereye düştüğümü bari bu videoyu izleyin beklerken benim gülmekten göbeğim düştü :D bende böyle perteme isyan ediyorum artık :D
İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY
GÖLKÖY KASTAMONU
İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12 Ağustos 2012
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/SAMSUN
- SAMSUN
DİKKAT En geç 12 Ağustos 2012 günü mesai bitimine kadar KASTAMONU 5'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/GÖLKÖY(GÖLKÖY/KASTAMONU) NA KATILINIZ
arkadaşlar hayırlı olsun Allah utandırmasın hepimizi....
ulan arkadaş bir ben mi giremiyorum bu perteme..
cagrı sen nerden sorguladın pertem.kkk dan mı? bi girmeyi deneyinde benim de tc yi vereyim bi bakıverin ya.
kütük Istanbul,ikamet İzmir,
Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
Sınıfı Jandarma
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi İL J.K.LIĞI/KAYSERİ
- KAYSERİ
İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12 Ağustos 2012
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/KAYSERİ
- KAYSERİ
Evet gecenin buyuk ikramiyesi bende galiba arkadaslar :)
iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim.
Allah hepimize sabir versin ve Hayirlisiyla geri donebilmemizi nasip etsin.
Kara Kuvvetleri Komutanlığı
Sınıfı PİYADE
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
MANİSA
İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2012
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 1'inci P. Eğt. Tug. 8'inci P. Eğt. A. 2'nci P. Eğt. Tb. 5'inci P. Eğt. Bl. K.lığı
MANİSA
DİKKAT En geç 12 Ağustos 2012 günü mesai bitimine kadar 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı (MANİSA) NA KATILINIZ.
Acemi ve usta birliğim aynı il içerisinde.vatana millete hayırlı olsun inş.
Bu arada chrome de giremiyordum 2 saattir.normal explorerdan açtım hemen girdi.Bilginiz olsun..
PİYADE
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
MANİSA
İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2012
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 28'inci Mknz. P. Tüm. 61'inci P. A. K.lığı
KIBRIS
bütün arkadaşlara hayırlı teskereler genel olarak güzel yerlere düşmüşsünüz sevindirici ;)
Kardeşin Yeri Belli Oldu 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı Sivas :) Acemilikte, Usta Birliğide Aynı Yerde ... Vatana Millete Hayırlı Olsun ...