ooo bitmez o askerlik
ooo bitmez o askerlik
İzmir Narlıderede sınava girecek tertiplerim varmı :D
bu donem basvuran kisi azmıs uzun gelme riski cok deniyor. sanki yeni soylenti :D zaten bu askerlik isinden herkesden degisik farkli bir yorum gelmesi yordu :D 10 u gelsede yerimizi durumumuzu ogrensek
Ben de erteletmek için rapor aldim.Stajyerlik bitene kadar ertelensin diye dilekçe verdim ama Batman'da ortalıklardan kayboldu ne hikmetse.İnşallah gotureceğim raporla erteletebilirim askerliği.
en çok asker gönderen dönem aralıktır en az asker gonderen devre agustostur.
ve her askerlık donemınde bu sene asker az subay fazla cıkıcakmıs dıe.
cok subay gorduk gıttıler kısalar 5 ay yaptı . subaylar iki katı ama asker nobet tutarken subaylar sagda solda gezdı .
bırakın uzunu kısayı o kaderdır .ama uzunda cıksa kısada cıksa farketmez bırının maası ve rahatlıgı var dıerının şafagı.
usta bırlıgıne geldım 1 ay gectı dedım keske subay olarak gelseydım.
kısanın safak kısalıgı cezbeder ama asteg olmakta ıyıdır.
çanta hazır mı asker:) o deil de anahtarlı diil şifreli kilit almayı düşünüorum ne diyorsunz?=
zaten herkesten kulaktan dolma bilgi acayip dolanıyor ya.... ister uzun ister kısa sonuçta seve seve gidecez ahahhaha :D :D .... Ama uzun olursa maddiyat bakımından cok canlı olur :D :D ... Gerçi açıkögretimden heralde tarihinde daha uzun giden yok gibi :D :D
Bu gece yola cikarim 2 sinin sabahinda sinava girerim gibi gozukuyo
bende bu gece sabaha karsi 5 te tuzlada siraya girecegim.
iskenderuna gidecekler direk siyanür içsinler,gitmesinler...
45 derece %90 dan fazla nem...100 kısılık kogus...ayakla yapılan yemekler...su kıtlığı...en az 3 bın kısılık acemı bırlıgı..devam edeyım mı??:) bu yazdıklarım denızcıler ıcın gecerlı...
son olarak atasözünü yazayım..."iskenderun'da taştan bir gemi, bir daha gelirsem gibsinler beni!!"
acemi birliğini orada yaptı 2 arkadaşım benim, her 2sinin de ortak lafı, 1 ay burada acemilik yapacağıma 4 ay usta birliği tekrar yaparım idi.