User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
112 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Yavaş araba kullanırken başınıza gelen kazalar veya olaylar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bir gün yanımda hatun keyif yapıyorum eskişehir yolunda 40 50 ile gidiyorum...keyfim gıcır gözlerim cavcaklı...bir anda şimşek gibi gelen gazımı tutamadım büyük bir gürültü ile bıraktım zehri arabanın içine...ortalık toz duman...hemen gazlamaya çalıştım ama nafile...esans çoktan ciğerlerdeki yerini almıştı...eğer hızlı gitseydim başıma bu gelmeyecekti....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bağdat Caddesi'nde trafiğe kalmayım diye gece 1-2 gibi çıkarım dolaşmaya, açarım müziğimi, 2. vites 30-35 km/h max. hızla en sağdan gitmeye çalışırım. Ama illâ ki gecenin o saatinde bile dengesizler gelip buluyor. Hâlbuki sol boş. Yok illâ arkaya yanaşıp selektör atıcak.

Nihayet dün gece bi tane Corsa'ya yol vermedim bu sebepten. Makas ata ata geldi sahil yolunda arkama yanaştı, selektör atıyor. Geç git işte soldan, 2 şerit bomboş! Yok! Sağımdan geçecekken kırdım hızlanıp önüne neye uğradığını şaşırdı. S'ten Bostancı'ya kadar geçirtmedim, delirdi en son çocuk.

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yavaş gitmek büyük tehlike heleki e5 te.hızlı giderken kendimi daha güvende hissediyorum
    ___
    GS

WebCreatix : Web Tasarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konuyla ilgili elimde 10 tane fln video var , bunları hangi birime yollayabilirim bilmiyorum emniyetin böyle bir hizmeti varmı ? kendi çekimim hepsi.

GuNeS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün akşam atakent ışıklarda düşen caprimi çekmek için sol ayağımı pedalların arkasına koydum kendimi kaldırdım şortumu çekiyorum kırmızı yanmış ben koltuğa oturup frene basana kadar dokundum taksiye ama allahtan bişi yok ..nasıl dokundun die sorduğunda cevap veremedim utancımdan

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende haliç rampası incirli arası radar muhabbetine 70 le gidiyordum ilk başlarda 70 tane pozisyon atlatınca tam gaz devam etmeye başladım

inşallah 1 boy 1portre gelmez eve

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    33 inç tekerli 8 cm yükseltilmiş 80 model 6,2 lt dizel suburbanla sakin sakin subayevlerinde giderken Arkamdan gelen başbakan koruma polisleri hızlı gitmem için uyardı hızlandığımdaysa başbakının evinin önündeki polisler yavaş gitmem konusunda durdurdu azarladı...

hepsine saygılarımı sunuyor başarılarının devamını diliyorum....

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e5 teyim üsküdardan bostancıya doğru gidiyorum arabayı yıkamışım cilalamısım keyfim yerinde yanımda kız arkadaşım,yol orta yoğunlukta seyrediyor.Orta seritte gidiyorum 90la.Arkama bi jip geldi sportage içindede genc bi kadın,sellektör yaptı dedim heralde yanlış gördüm sonra sellektör korna el hareketleri...baktım sol serit bomboş gecmiyor.Neyse delirdim tabi camı acıp elimle gecsene dedim solumdan.Bu bir hışım oturdu gaza soluma attı bende o esnada frene basıp üstüne kırdım sola doğru.Bu tabi nolduğunu şaşırdı sola kırdı bariyere doğru ordan araba yalpaladı benım üstüme doğru.Ben bastırdım gittim bu arkada sacını başını yoldu selektörler bişeyler ödü bitarafına karıştır heralde emniyede cekip duruyordu en son aynadan gördüğüm.
    Hep bu tarz yazılar yazıyorsun gurur duyar şekilde. Bende melek yada ak kaşık değilim ama. Seni yolda görsem böyle birşeye şahit olsam bırak bana yapılmasını ertesi gün kendine yeni araba aramaya başlarsın haberin olsun.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

burakcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ülkede yavaş gitsen bi dert hızlı gitsen bi dert

çağlarcoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cuma geceleri tekirdağa yazlığa gitmek için çıkıyorum mahmutbeyden otobana. hadi diyorum bu hafta yavaş sakin gidiyim geçiyorum sağ şeride 100le ufak ufak ne güzel gidiyorum derken hooop buluyo bitane dangalak mutlaka. arkamdan selektör yapmalar tampona yanaşmalar falan. abi vites ufaltıyorum çaktırmadan sonra gaza bi oturuyorum baya bi gidiyorum 200 e kadar çıktığım oluyo arkamda kimseler yok... 200 leri gördükten sonrada 100e geri düşmekte çok kötü bişey yol sanki üstüme üstüme geliyo bitmiyo o yol. o yüzden yavaşta gidemiyorum ondan sonra. bu duruma çok fena ayar oluyorum
    AutoMiss oto yıkama kuaföR

ÇağLAR

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı çağlarcoskun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    200 leri gördükten sonrada 100e geri düşmekte çok kötü bişey yol sanki üstüme üstüme geliyo bitmiyo o yol. o yüzden yavaşta gidemiyorum ondan sonra. bu duruma çok fena ayar oluyorum
    Haha tek bana olmuyormuş demekki..

Ben otobanda sol şeridi işgal edenlerin yanından öyle öyle sıyırarak geçiyorum ki tırsıyorlar uğraşmıyorlar..
    Bir de şehir içinde çift yönlü yolda üstüne üstüne süren tipler var onlarında üzerine üzerine sürüyorum bir keresinde aynası aynama çarpan bile oldu..
    Bigün birine patlayacağım ama hadi hayırlısı..

Anti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ***** selektör yaramıyor sol şeride yapışıp 80-90'la devam eden kafası güzel Türk vatandaşına. Yeni yöntem egzozlu cai'li araba varsa 1 saniye ara gaz verip akıllarını başlarından almak, direk sağ şeride uçuyor cin çarpmış gibi oluyorlar. Yanlarından geçerken de korkulu gözlerle bakmaları paha biçilemez
    Alıntı JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
    Olm dayanamıyorum ya k20 olmadan hayatın tadı yok

rekord2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Soyliiyim desarj olim bende madem, tingir mingir giderken, arkandaki adamin tamponunun dibine girmesi zaten cinnet sebebiyken, bide bu embesilin tumsek icin yavasladigin anda hemen sollamak icin solunuza atak yapmasinin sizin yavas yavas bile olsa tumsegi ondan once gecip, gene onunde kalmaniza sebep olurya! Iste oyle bisey ya hep basima gelir, bigun capraz cekicem yola arabayi inicem asaa neyse sakin olalim beyler
    bbm pin :2B244451

rekord2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bir gün yanımda hatun keyif yapıyorum eskişehir yolunda 40 50 ile gidiyorum...keyfim gıcır gözlerim cavcaklı...bir anda şimşek gibi gelen gazımı tutamadım büyük bir gürültü ile bıraktım zehri arabanın içine...ortalık toz duman...hemen gazlamaya çalıştım ama nafile...esans çoktan ciğerlerdeki yerini almıştı...eğer hızlı gitseydim başıma bu gelmeyecekti....
    Hahahaha su bozuk moralimle kahkaha attim yemin ediyorum
    bbm pin :2B244451

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Bugün sol şeritten giderken fd6 ile bitane hanım abla sola doğru hafif hafif geliyor frene basmasam sıkıştırcak,b*k yoluna gitcektim durduk yere.

Sonra az ilerden sağa girdim bi tane siyah leoncu yanında kız arkadaşı var,yavaş yavaş gidiyorum ben,egzoz'da gürüldediği için heralde gaza geldi,vites küçültüp abandı gaza bende abandım yapıştım bunun dibine,sağa doğru yanaşmak zorunda kaldı itaat etti,geçtim gittim yanından
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pazar günü 4 gibi geliyorum catalca gişelerden çıktım. bi almancı takıldı arkama, eski bi audiyle yol veriyorum arkama geliyor yol veriyorum arkama gelio. tapa gaz sıkmaya başladık enson baktım hayla arkamda kamyonla otobusun arasından makası koyduğum gibi dayım sinek gib ikamyona yapıştı sag aynadan kamyoncu hiç farketmedi sanarsam. hadi onu geçtim almancı dayım hayla pesimde. ikitellinin orda yakaladı beni. cek sag ceksag diye küfür ediyor. neyse durduk diyo sen naptın bilmem ne üstüme yürümeler felan. dedim bekle sana bişey yapmadım. arabaya binip tapaaa gaz geri yaslayıp audinin panjuru farı patlatıp semte geldim ibneliğe ibnelik. bu arada geçmiş olsun alamancıya.
    #KGdetanirlar

ERY98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İdealtepe'de evimin alt sokağındayım bizim eve bağlanan sokağa girmek üzereyken o sokaktan gelen arabaya yol vermek için dönceği yerin baya bi geniş olmasına rağmen ben yinede çekebileceğim kadar sağa çekip yol verdim aga kadın okadar yemin ederim 15-20 saniye ardarda dur artık diye korna çalmama elimle işaret etmeme rağmen geldi vurdu ya laa aga nasıl deli oldum indim aşşağıya yanında oturan bey amca indi kadın ve annesi arabada kilit. Dedim amca bu ne ya napıyosunuz korna tükendi ona rağmen geldi göz göre göre duran arabaya çarptı dedim.. Amcada nedese beğenirsin.. Yavrum kusura bakma kız biraz acemi işte naparsın haklısın yavrum haklısın çocuğum, e pes amca bravo acemi kıza istanbulun maltepe gibi bölgesinde trafiğe çıkmasına katkıda bulunuyosunya helal olsun neyseki arabada bişey yok yanlız tek ricam o bi dursun ben bi çıkiim dedim kadınada döndüm bekle 2 dk ben gidene kadar kontağa elini sürme dedim abla mortıngen Allahtan lastiğime vurmuş reyiz ama kadının tampon gitti malesefki hayır şansıma o anda kaçıcak yerimde yoktu lak diye girmiştim araya yol veriim diye.. hani yaptığım uyarıları duymayınca bi ara kapıyı açıp inip kaçmaya başlıcaktım bayan ilk hızlıydı çünkü
    ig: erayender

Derman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbulda yavaş gitmek haram........adamın başı belaya girer...bende buluyorum bitane orta şeritte 90 ile gideni onu arkama alıyorum sellektörü o yiyo
    35 1/2 KSK

''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "

psn : derman3534

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adana'da da mal çok bol bol ve o mallar ne zaman beni bulsa yanımda ya kız arkadaşım ya da annemler oluyor.. Ben her zaman şehir içi max 60 çevre yolunda max 80 le en sağdan giderim ama işte o özellikle ramazan ayında mal ötesi mallar doluştu trafiğe..
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)