105,3 alem fm sabah akşam Nihat SIRDAR
aralarda 99,5 virgin..
Printable View
105,3 alem fm sabah akşam Nihat SIRDAR
aralarda 99,5 virgin..
181.FM Old School HipHop/RnB İntrnet radio tunein'den application olarak indirebilirsiniz.
bu metro power mydonose vs ıvır zıvır radioların hiçbirini dinlemiyorum artk iki yıldır aynı şarkıları günde 2bin kez çalıyorlar aynı anda üç radyoda aynı şarkıyı yakalarmı insan illalah geldi artık.
93.7 fg ...
power fm,süper fm,powertürk,metro fm
Ankara için
98.8 radyo fenomen :)
Power Love'un nasıl bir dj'i var adam öyle bir playist yapıyor ki kendi zevkimden utanıyorum.
fg ve 95.3 slowtürk
Radyo Fenomen... :)
Alem fm Nihat sırdar,Güçlü mete,Candaş tolga
Fenomen
Metro
Virgin
sabah 7 - 9 arası kesinlikle metro fm.... pascalla kadir çöpdemir fena program yapıyorlar... tam uyku açmalık... gün içinde veya dükkanda powertürk yada radyo müzik....
Radyo ahenk 104.8 her telden çalıyor hangi ruh halindeysem radyo sanki beni yakalıyor
89.2 Alem fm Nihatla Muhabbet, Nihatla Sivrisinek, Matrax
106.0 Pal Station
Metro Fm
Joy Türk
Süper Fm
Bi de arada bir 107.0 Seymeni açar oynarım :D
102.0 luxury lounge
94.5 rock fm (rabarba , arka koltuk blues perişan oldugunda )
99.4 capital radio
Best FM dinlemeye başladım özellikle gün içinde çok güzel programları var İstanbul'da trafik stresine bildiğin ilaç gibi..
filtermusıc.com burda birçok tarzda radyo kanalları var güzel bir site tavsiye ederim
Gececiler için Show Radyo'da Zeki Kayahan Coşkun var Matrax programı Show radyo'ya geçti.
Cumartesi geceleri kesinlikle Fenomen, adamı öldürtür. onun harici 1. FG 2.Metro 3.Pal 4. Power Fm 5. Voyage
Capital Raio 99.4 80's 90's üfff bitmesin yollar. :)
Power FM marşa bağlı benim :D