Sahin GTI idi sanırım, griden bahsediyorsan 4. olan?
Printable View
Şans ve kura ile alakası yok aynen isteyen kişilerin isteyen kişilerle kaldırılması lafı gibi.. Bu nasıl bir sözdür brifingte söylenen söz ve birazda amatörcülüğe bağlıyorum isteyenin isteyen ile kalkması saçmalıktan başka birşey değil oraya 120ytl para vermiş millet 2.0 katagorisi berbat edildi kavga bile çıkıyordu. başta iki yüklü rs in birbiriyle kaldırılması bile saçmaydı ? Peki neden kaldırıldılar kuramı hayır ? Başta o typerlara tanınan birbiriyle kalkma şansı herşeyi batırdı en başından kura çekilir ve o kuraya ve eşleşmelere göre kalkılır ve üst turlar belirlenir ve ben eminim izlediğim clio rs ler yürüyüşlerine göre ve s2k ile yürüyüşlerine göre 6 tayyarın 4 tanesini kafadan eleyecek güçlere sahiplerdi ve elerlerdide. Onun haricinde organizasyon süperdi geç başlaması dışında ama 2.0 katagorisi berbat edildi başka bişi söylemiyorum inşallah diğer organizasyonlara ders çıkarılır.
kavga bile cıkıyodu dersen ozaman insanlara yanlıs bilgi vermıs olursun .....
Orda kimse kimseyle hırlasıp gurlesmedi gurlesmesinede biz izin vermezdik .....
tartışma herzaman olur fikir ayrılıkları herzaman olur konusulur cozulur ama kavga değil ...
bunları karıstırmaman lazım bence ....
Ayrıca makinası diyerlerinden daha az guclu olan 2-3 kişi hariç herkez mutlu mesuttu ogun ....
biz hatalarımızdan ders alırız o sorun deıl ama bu işi ilk defa yapmıyoruz emin ol solediğin seyler sadece sahsi yorumun organizasyon ile olmus bi hata eksik deıl .....
her seye ragmen guzel organızasyon du bugra emegine saglık kardesım
Güzel bir organizasyon oldu emegi geçenlere tşk.
organisayon güzeldi düşüncene sağlık hatta böyle birşeyi organizasyonlamak bile gerçekten emek istiyor ve dikkat uğraş gerektirio ve bunu öncelikle başardınız ama şu noktalar sizce doğrumuydu yoksa bizmi yanlış biliyoruz..
1- Eşleşme kura çekimlerinde adı üstünde kura çekileceğine sadece sınıf 6 da 4 typerın birbirini istemesi yüzünden onları arka planda tutup diğerlerine kafadan sayı vermek ve rakiplerinizi kendiniz belirleyin lafı ? Bu nasıl bir kuradır ? Herkes mutlumuydu acaba düşünülmedimi diğer yeni katılanlar ne düşünecek bu konuda ? En başından adil bir kura çekimi ile eşleşmeler olacak denilmişti halbuki ?
2- Gti sınıf 5 ve ctr sınıf 6 lara milletin zevki ve aynı arabaların 9-10 kere kalkmasını beklettirmek ? Show ve lastik yakarken millet arka tarafta sıra bekliyor daha 3 sınıf yarışacak ve yağmur riski bile var hala bekletiliyorlar.. Halbuki brifing te söylenen lastik yakmak yasak hız yapmak yasak sizce buna uyuldumu yada buna aykırı davrananlar cezalandırıldımı diskalifieye edildimi ?
3- Araçlar A dan Z ye kontrol den geçecekti ve öyle yarışa alınacaktı ama hiç bir aracın motor kaputu bile açılmadı ?? Kontrol falan yoktu.
4- Belli bir saatten sonra araç alınmıcak dendi biz sabahın köründe boşuna orda olduk çünkü Sİ ın ne zaman yarışa alındığı ***** onuda geçtik araç kalkmak için ne koltuk koymuş doru dürüs nede kapı içi var hertaraı sökülmüş nerdeyse iskelet kalktı ve o araç gitti 1. liği aldı 6. sınıfta budamı doğruydu ?
Bunları sormak istedim bu 4 şıkta kurallar dahilindeydi diyorsanız eyvallah.. Ama birdahaki organizasyonlarda bu tür şeylere dikkat ederiz hataydı bunlar dersenizde eyvallah..
Size kalmış ..organizsyona genel bakınca güzel gibiydi ama dışarıdan bakınca öyleydi.. Her organizsyonda ufak tefek hatalar yanlışlaıklar olur mutlaka ama bunlar biraz fazlz değilmiydi sizcede ?
kura cekılmedımı sınıf 6 da?
herkes ıstedıgı araclamı kalktı?
kılo lar olculdumu?
motorlara en azından nos olup olmadıgana bakıldımı?
kadett(stok) ile astra gsi ile Utyper ve Bg typer kendi isteği ile eşleşti..Kalan araçlar kapı numarası çekti..Kapı numarasına göre eşleşme oldu... 39-40 .....43-44 gibi ..
Kilo ölçülmez eğlence gününde :)
Nos pos takan kendini kandırır zaten..Öyle noslu gibi giden araç yoktu...
[QUOTE=chiefkadir;249128]Kilo ölçülmez eğlence gününde :)
QUOTE]
heya sonunda birisi dedi şu lafı :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
ben hala cevap alamadım
uye kım olcak 39 plaka RS ın sahıbı... bana msndede dedı aynı lafı typerlardan 4unu gecebılırdım ben dıye. hayallerde yasama...