kanka küpeye bak paril paril yolda kaldın para yok cağır cekıcıyı cıkar kulaktan ver adam senı kapıya kadar bıraksın:)
Printable View
kanka küpeye bak paril paril yolda kaldın para yok cağır cekıcıyı cıkar kulaktan ver adam senı kapıya kadar bıraksın:)
Muahuauha küpeye bak kaç kilo cekiyor olm o :) iyi o tellerde oturan cocuk cekip almamış kulağından walla gerceksanıp huahuauhaa
Birilerine cevap yetiştirmek için forum basında beklemiyorum azcık sabret cevabı zaten yazıcam meraklanma dimi ama...
bu 4 sorun ile ilgili cevap yazarken alttaki mesajını gordum :
Ve sadece sunu demek istedim sana yarışmacı değilsen neden bukadar sorun yaptın ?
kimseyi zorla yarıştırmadık biz ayrıca resmi itiraz etmek isteyen kimsede olmadı .
bu yarıstan daha adilini yapın bende katılıyım sizlere dısardan neyin nasıl yapıldıgını bilmeden eleştirmeyin ...
işin başı SALı gunu kayıt yapılmaması ile kactı cunkü piste geldik kayıt al liste belirle
liste belirledikten sonra kuraları cek aracları ayıkla basında beklemeyen sahiplerini ara bul içine bindir starta getir ve yarıştır ....
ben sabah 6:30 da evden cıktım 7 sularındada pistteydim ....
benim elimde liste olsa kapıda saat 8:30 da kapanabilse yarıs planımız uzamazdı
teknik kontrol yapamadık ama araclar gozlemledik ayrıca itiraz eden olmadı orda şimdi burda yarısa girmemiş insanlar itiraz ediyo anlamıyorum ...
Fazla yemin ederim bu işi yapmamak lazım ulusalda gidin 1 milyar verin bi yarısa girin demek lazım ....
Ayrıca
***Gti sınıf 5 ve ctr sınıf 6 lara milletin zevki ve aynı arabaların 9-10 kere kalkmasını beklettirmek ?
bu lafa fena takıldım ben ....
bana 5:30 saatte 250 kalkıs yaptırabilicek birini bul 10 farklı sınıfta ondan sonra konusun ...
ulusal yarısa katılmıs olanlar cok iyi bilir max 20-25 araba vardır yarıs sabah 8de baslar girişlerle aksam 6 da biter ....
sakin kalıcam susucam dedikce sacma sapan yazılar geliyo bilip bilmeden
birbucuk dakikada bir araba kalktı o pistte ogun buyrun kaldırın gozu kesen varsa .....
daha seri nasıl olunur ?
Grupların kalkıs sırasını bozmamızın tek sebebi yagmuryagma ihtimali idi kimseye izahat vermek zorunda oldugumuzu sanmıyorum yarısmacılar bunların neden oldugunu biliyor otesı bos ....
arkadasım hanı sen start yerındekı sacı sakalı bırbırıne karısmıs sapkalı o tıpmısın :D
buğra yanlız start verirken cok cooldun,sırtın araçlara dönük 1 2 3 eller aşada :D
bişeye daha acıklık getirmek istiyorum bu arada :
Bana kura cekilmedi diyen arkadaslar kura ulusal yarıs vb drag yarıslarında nasıl cekilir bi anlatsın bende oreniyim ????
Numaralar kura ile dagıtılır yani :
ondeki listeye gore kura cekilir kuraya gore sıra ile numaralar dagıtılır ve numaralar ard arda gelen gruplarındaki araclarla kaldırılır ....
bu yazıdan anlasılıcagı gibi numaraların ard arda olması kura cekilmediğini gostermez ...
bilmem anlatabildimmi ....
kardesım hersey dort dortluk te olsa mutlaka elestırıler cıkar. daha ben bı organızasyona da herkesın cok ıyı ıdı superdı dedıgını gormedım. madem bastan eslesmelerı begenmedınız bastan ıtıraz etseydınız. ıs ısten gecmıs bunları konusup orda emek harcayan arkadaslarımızı germeyı nıe gerekmıs gıbı yapıosunuz. haklı da olabıırsınız ama varsa daha ıyı org. ona katılırsınız yoksa susmak en guzelıdır.
selam herkeze,
bence cok guzel ve zevkli bir organizasyondu, tum ekip elinden geleni eksiksiz yapti ve kimseyi bu eglence gununde sıkı kurallar ile bogmadilar. döner kebab bile vardi ve superdi, daha once hic bir organizasyonda boyle guzel döner yemedim, 2001 mahalli haric. Bugra ya tessekurler.
volkan
Buğra araba kalkışını ve drag organizasyonunu bana hiç söyleme, 1 günde 114 araç yarıştıran bir insan olarak seni çok iyi anlarım ve saçma sapan yazılarını üstüme almıyorum.
Ancak ilk mesajımı göndermemin sebebi sizin diğer organizasyonlarınızda göz önünde bulundurmanızı sağlamak.
bugra okey oynamayi bilmesende kardeşim bu drag organizazyonundan anlıosun teşekkür ederiz cnm...
eğlenceli bi gündü her ne kadar yarıs yolunda aldıgımız benzinden dolayı sorun yasayıp cekiciyle subiyi geri yollamak zorunda kalsakta... hal böyleylen sulhiserindere 1. olur tabi :P tebrıkler abi :)
organizatörlere tesekkürler...
tek canımızı sıkan olay,3.kalkısta 106lı arkadasımızn gecmesıne ragmen elenen olması ......
http://img228.imageshack.us/img228/8751/adsznk7fz8.png
senin ben de bi videon var abi o ses tonu ne öleya sahine gecilirsen gelme lan:):)
napim kanka gerildim cok.
hakkatten videolardanda izledim,106ya yazık olmus.
Bariz 1 metre önde giriyo finishe. Neyse olur bu tür hatalar bidaha olmaz umarım.
Basarılarının devamını dilerm.