İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.. dediğiniz gibi 1-2 esnaf arkadaşıma sorsam iyi olacak..
Printable View
hatta şahsen kafamdaki fiyatıda söyliyimde içimde kalmasın :D 50-60 bin tl arası falan olabilir durumuna temizliğine km sine bağlı :) çokmu ölücüyüm ne :D :D
dostum 230bindeki ml'yi o fiyata satacağını hiç zannetmiyorum. satsan satsan ölü galericilere satarsın. ama umut kesilmez allah kolaylık versin ne diyim
Eyvallah..
Aracın maddi değerini bi kenara bırakalım.. Bu araçlar nasıldır kronik problemi vs varmıdır ? 2.7 dizelin az yakmasını beklemiyorum tabii ama ortalama yakıt tüketimi vs ne durumdadır ?
hocam mercedesten pek bi kronik sorun bekleme diyeceğim fakat tabi bu da önceki sahibinin nasıl kullandığına bağlıdır. mersoyu efendi gibi kullandıysa al paşa paşa gez ha yok görmemiş gibi buldugu yerde gazladıysa aman ondan uzak dur. 2.7 hiç kullanmadım inan hiç bi bilgim yok yakıtı vsvs hakkında. ama 2008 ml320 cdi var bizde ortalama 12 gibi yakıyor sakin gidişte.
İlgilenen arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.. Aracın fiyatını biraz daha aşağı çekip anlaştık.. Allah nasip ederse cuma namazından sonra aracı servise sokup bi sıkıntı çıkmaz ise satışı gerçekleştireceğiz..
Konu silinebilir.
valla götür araba satanlar ne kadar veriyorsa o kadar düş alacağından. bunu da söyyle.
paranızı alnınızın teriyle kazanıyorsunuz çalşarak, neden zarar edesin ki?_
özel değilse ne kadara anlaşdınız.