bir yer bulduk gibi, pazar gidip bakacagiz. hadi bakalim
Printable View
bir yer bulduk gibi, pazar gidip bakacagiz. hadi bakalim
evet arkadaslar Kaan arkadasimiz ile beraber Apache Garage kapilarini acmis bulunuyor.
NE kadar zamandir boyle bir hobi odasi dusunuyordum, cok cok guzel bir yerde cok sakin bir depo.
Iftar sonrasi caya bekleriz
Gelmek isteriz Ozan abi ama yer neresi?
kartal minibuls yolu uzerinde iki arka sokak, ahmet y.. birsey ozel okulu var onun arkasina dusuyor. Kartal baba gecitinin tam karsisi.
Kartal baba geçidinin karşısınki sokaktamı ? hacıoğlunun yan sokağı ?
konuyu yeni gördüm..bizde halil (acura) ve kaan (bkt) ile düşünüyorduk böyle bir projeyi.
kaça kiraladınız kaç ortaktasınız şu anda :) ..bende kartal taraflarındayım.
fiyati bosverin, 300-500 birsey. Arada tanidik olmasa zaten kiraya verilmeyecek bir depo.
Cuma pazarinin oldugu yerde, biraz bakim istiyor ama zaten el isi yapmak icin tuttuk.
Yardım lazımsa geliriz Ozan abi boya felan yaparız
Yalitim olayini merak ediyordum, uygulama yaparken gelmek isterim abi :)
sıkıntı yok, herkese kapımız açık ( mahalle arası oldugu için, gürültü yapanı çizerim:))
Bence garajdan faydalanmak için gelenler kiraya destek amaçlı standart 10-20 lira verip faydalanabilmeli.. Herkesin imkanı olmayabilir kiraya ortak olup 5-6 aylık peşin vermeye. Ancak bu şekilde sizin sırtlandığınız yük de azalmış olur.. Olaya ticari bakmayın..
Misal ben beylikdüzündeyim ancak yolum o tarafa düştüğünde tut ki zamanım da varsa, "Gideyim müsaitse bi yıkarım cilalarım arabayı" diyip faydalanabilmeyi isterim..
Ben olaya hiç ticari bakmıyorum ki. İçinden gelen birşey getirebilir (Eski eşya,takım filan).
Uzun süre elektrik kullanan su kullanan da atar üç beş birşey içinden gelirse
benim garajı kullanabilirsin kira istemem, tek sıkıntı büyükçekmecedeyim :)
eski inşaatçı olarak izolasyon malzemeleri alacağım inşallah bugün yarın.
Bilgisayar kullanmaktan kafam sünger oldu, birazcık el işi çok işime gelir
ewt arkadaşlar hafta sonu temizlik boya badana gibi işlemlerden sonra 15 güne cillop gibi garaj hazır olur diye tahmin ediyorum şimdiden hayırlı ugurlu olsun
hayırlı uğurlu olsun hain:D