seni apache garaj hafif ticari sorumlusu seçiyorum, koltuk filan taşıcaz
Printable View
ben kristalize su izolasyon malzemesi ( yan duvarlar için) ve beton tamir harcı alıcam.
o işlemi güzel yaparız. El işi yapmak gibisi var mı, rahatlatıyor insanı
Yerlere dikkat etmedim, çok kötüyse yüzel sertleştirici dökebilriiz (otoparktaki gibi cam beton yapmak için), ama becerememe ihtimalimiz yüksek o işi:)
Hayırlı olsun, güzel iş :)
kartal dayım aynı yerde babamın deposu var bende orada uğraşıyorum hafta sonları yapılacak işlerde yardımcı olabılırım elımden geldiğince pm atman yeterli
gelip tanışmak isterim
Hayirli olsuna geliriz insallah :) Guzel bir ortam olur orada:)
hayırlı olsun esentepede oturuyorum yardım gerekirse gelir bi işin ucundan tutarız
En kısa zamanda geleceğim çay içmeye :)
Usta hayırlı olsun,başımıza başka işler çıkınca unuttuk bu tarafı :) yeri bir tam tarif ediverde ziyarete gelelim ya da elimizden geldiğince yardıma :) ihtiyaç olan birşeyler varsa tedariklenelim :)
Hayırlı olsun, güzel günlere inşallah :=)
arkadaşlar bu arada hepinize cok teşşekkür ederim ortalıgı tam anlamı ile topladıktan sonra caya bekleriz
abı eskı esya neler lazım suanda size :)
her türlü yardımcı olmaya çalışırız babamında elinden az çok gelir elektrik işleri felan duvar felanda boyuyorda genelde kendinide boyadığı için pek iyi sonuçlanmıyor :D
Hayırlı olsun ben şimdi gördüm konuyu. Öm attım abi. Bugün ordaysanız bi uğrarım.
valla biz bizim arkadaşlarla Maslak sanayide yer baktık ya yer yok yada 3 dükkan 5000 TL kira istiyolar bende acayip bir şekilde böyle birşey istiyorum ama bana yakın en uygun yer maslak sanayi :(
hayırlısı olsun ve kolay gelsin.
garajın resmini merakla bekliyorum takipteyim :)
süper ya. hep hayalim olan bir konu. kışın arkadaşlarla toplanıp sohbet muhabbet biraz ps3 oynamak gibisi olamaz herhalde. hayırlı olsun.