Harbi cikariz ederiz die atip tutuyoduk, dot olduk :)
Printable View
Harbi cikariz ederiz die atip tutuyoduk, dot olduk :)
rahat ol safak : D kapatamazlar, izmit i de kapattilar bugra acti : D yapariz bir organizasyon hahah : D
Saka bir yana borclarindan dolayi kapatmayi planliyorlar fakat ben ihtimal vermiyorum bir sekilde biri orayi alir isletir ne bileyim ben.. Hic ihtimali olan birsey degil gibi geliyor bana
Kesin AKP yapmıştır :D
Kardeşim benim nasıl üzülmüş bu akşam " ring'i kapatan eller kırılsın " temalı rakı soframıza davet ederim seni :)
3 ay önce dibine kadar girip zaman bulupta giremedik.
Yarış tarihinde cidden önemli yeri olan bir pist. Bununda ötesinde birçok arabanın geliştirilmesinede yardımcı olduğu aşikardır.
Bir şeyin değeri ona hergün sahip olmak,ulaşmaktan mı geçiyor ? Oturup kimse ağlamaz tabi ama, ringin yeri de ayrıdır hani.
Ring otomotiv tarihinde bir kilometre taşıdır.
Bu piste girmeden ölmeyeceğim gerekirse kapatsınlar bisikletle kaçak girerim tellerden :D
yazıklar olsun...
nürburgring stickerları satılmayacakmı artık yani :D
haberde buyuk ihtimalle kapanmaz ama cok firtina kopacagi kesin deniyor. Isin icinde otomobil firmalari da var, orada test merkezleri olan. Yalniz simdiden pisman oldum vakit ayirip gidemedigime, ilk firsatta gitmek lazim :D
evet hemen nurburgring baskılı yatak örtüsü t shirt ü,kışa zip ve sweat yapan sitede çok satar benden sölemesi :D
almanya hükümeti el koyar bu olaya benim donuma kadar herşeyim nürburgring gidip turlamak en büyük hayallerimden kapatılacağını sanmıyorum onlarda bizimki gibi yürümüyo işler