Mükemmel olur. En güzel yöntem bu. Direkt söyleyebilirsinde, izmirden arkadaşım araçla ilgilenmiş. Birkaç soru romuş ama tam yanıt alamamış, benden ayrıntılı bakmamı istedi diye.
Printable View
Mükemmel olur. En güzel yöntem bu. Direkt söyleyebilirsinde, izmirden arkadaşım araçla ilgilenmiş. Birkaç soru romuş ama tam yanıt alamamış, benden ayrıntılı bakmamı istedi diye.
Tarkan abi Safranbolu'da dediğin arabanın blogunda dikiş var :D
Geçenlerde düşük kmleri (30-40k) 2007 1.9TDİ ibiza cupra satılıyordu siyah tabi fiyat olarak gelmezdi ama benimde baya dikkatimi cekmişdi.Bu araçlarında uygun fiyata temizini bulmakda zor gerçekden.
Hala benım arabanın fıyatını oldurmye calısan ınsanlar war,kımseyı anlayamıyorum suan alıcı konumunda benle sacma sapan konusan fıyatı olduren adamların satıcı konumunda allah havale edıyorum..
Ztn temız olarak satılık suan bır benım arac var bırde fet baska yok ztn sayılı anlamıyorum ınsanları.. Vtec fıyatında 04 model daha hızlı daha guvenlı daha ekonomık :D
Bu sari araba aldigi darbeden dolayi baya yatti abi sonra toplayip sari yaptilar araba elde tutsan kalir daha yeni sol camurlugunda vuruk gordum farda kirilmis camurlukta gitmis satiliklardada ole duruyo bayadir
istersen gider bakarımda abi tekrar ama arkadaşa niyetlendik fıs fıs :D adama sorsan 2012 ibiza satıyo valla işte baya uğraştık fala filan :D iki sokak arkamda oturuyo benim arabaya sabotaj yapıcak bunları görürse :D
arkadaşlar bi plakadan srgulayın araç pertt ötesi
Hasikomeeee :D Plakadan sorgulattım, çıkan hasarların sadece rakamlarını yazıyorum
23.000 TL
400 TL
1641 TL
1096 TL
8772 TL
8673 TL
434 TL
10948 TL
2139 TL
Toplamı da 57153 TL ediyor :D
Bir de 31/01/2012 de 185.000 km de muayeneye girmiş görünüyor. Nasıl bi tecavüze uğramış bu alet.
ahahahah :D feleğin çemberinde takılı kalmış araba :D gelen geçen kaymış :D
mesaj attım ***** site üzerinden 12 verim diye en son 17 olur diyo bide :D
5664'e mesaj atın plakayı.
bu nasıl bi hasar çıkmış araca ya ben bile bukadar beklemiyodum :)
kanka 23 olan çalınma falan gibi bişeydir muhtemelen. digerleri hep hasar ama :D
23000 küsüratsız. Çalınma olsa pert olarak işleniliyor. Büyük ihtimalle bi yere patlama sonucu sigortadan para alınıp yetkili servis dışında yapılmış.
Topraga dogru gidiyo zaten surekli olarak :D bide bu sari bole bi cirkin ya arabanin canlisini gormeyin zaten hele o vuruklar spreylenmis jantlar tam super :D bk atmak gibi olmasinda
5000 liraya motor kendi gücüne ulaşır anca 130 hp olur :D daha yürüyen yok bu rakamın içinde :D
Bence o sariya 10bin bile cok..