Gran Turismo 5 Nurburgring in S2000 w/ Custom Cockpit [GT5] - YouTube
Printable View
ben simdilik pc uzerinde kullanıcam german truck da. nedenı yenı 1840 cekıcı aldık bıraz alıstırma yapmam lazım. 3D pro joistk le takılıyorum ama tabi biyere kadar. ps3 te zaten sıkıntı yok. ama arastırdıgım baska bısey var. german truck ps3 te varmı cıktımı cıkmadı mı onu bılmıyorum.
ps3 gt5 g27 kombinasyonu ile xbox forza fanatec kombinasyonunuda denedim.
Görüşlerim ;
1.Fanatec evet güzel kaliteli fakat bence direksiyon beş para etmez.Bir kere direksiyonuna oturunca kendini yarışcıdan ziyede sahilde 1Milyon€luk araçla gezen biri gibi hissettiriyor.
2.Bunu kesinlikle söylerimki tepkisi g27den daha geç,vites rezalet plastik bir biblo gibi.
3.Fiyatı g27'in 2 katı.
4.GT5 zaten dünyanın tartışılmaz en iyi yarış oyunudur.
5.Forzada modifiye evet gerçekten başarılı(gt5e nazaran),swap olsun body kit olsun.Ayrıca forzanın araç zarar görüntüleri daha iyi.
Buda benim yaptım playseatim ;
http://www.techturkey.com/forum/do-i...denememiz.html
Evet bir köşe yattığı zamanlarda oluyor fakat bence araba yarışı tutkusu olanların kesinlikle bir köşedede dahi olsa durması gereken bir alet.
ostum ilk başlarda ok zevk verii ama daha sonradan sıkılıyorsun :) bn arabanın koltuğunu bile sökmüştüm :D şimdi bir köşde duruyor set :D
şöyle bir playseat olsa kimse sıkılmaz :D
İhtiyaci olan varsa elimde g25 playseat var
Yeni eve gectim koyucak bir yer bulamadim,jsv yaris koltuklu calismayan bir kismi yok.isteyen olursa pm atabilir