Murat abi tebrik ediyorum... Vallahi 0 abla fotoğrafı...
Printable View
Murat abi tebrik ediyorum... Vallahi 0 abla fotoğrafı...
yeşil içinde pist olsada gazlasak özlemişim ormanlık yolları
Anladığım kadarıyla doğudaydınız?
Paylaşım çok güzel bu arada.
Cok dolasarak piste gittik,naviyi programlayip saldilar bizi. 150 km kullandim,hatta daha fazla ve floraya bayildim,evlerin duzeni temizligi,dogayla butunlesmesi,koy degil cennet mubarek...
Ahh ah diyor insan...
Konu S serileri ama aklim bambaska yerlerde kaldi...
Tesekkurler bu organizasyona katilmakdan ziyade deneyimi bu kadar guzel akici anlattigin icin harika olmus.
Audi organizasyonlarda gercekten bmw ve mercedesden cok daha ilerde hem yurt ici hem yurt disi bu isi cok iyi yapiyorlar eskiden Turkiye ayagida cok iyi calisiyordu su anda maliyetlerden dolayi onuda bayagi kistilar yoksa kimse ellerine su dokemez bu konuda:)
Gino cin gibi adamdir he der sonra gene bildigini okur fiyati sisirir sonra %xx indirim yaparlar satis stratejileri malesef bu yonde aslinda bunu duzeltseler cok daha iyi olurlar ama hic umidim yok :)
Güzel yazı,zevkle okudum ,ellerine sağlık abi:)
Murat bey selamlar. Güzel bir anlatım olmuş, elinize sağlık. Benim takıldığım bir nokta vardı, sizde ona değinmişiniz. Dolayısıyla size bu konuda danışmak isterim. 268 km hız limitörüne takıldık diye yazmışınız. Bende de (stock) S3 8P var ve bende 268'i geçemedim. Bu hız gerçekte 250 km midir? Eğer öyleyse farklı modellerde aynı sapmanın olması büyük tesadüf olmuş. Bu konudaki yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
Gino talimatlari uyguluyor(du).
Artik yapmiyacaklar. İskonto mutlaka eski sistem dewam edicek,***** taze boka sinek cok konar ;)
Ancak onlarda fiyatlandirmanin farkindalar,Mustafayla cok konustuk,aran iyise istedigin fiyati alirsin. Turkiyede yeni bir iki sey yapicaklar,eylulde duyurulcak.zamanim olursa bir parcasi olucagim.
Organizasyon yetenekleri muthis canim;Hockenheim-salbach-seefeld-finkandiya gibi bircok yerde test ettim. Genelde almanlar basarili bu konuda...
Digitalde 268 yoksa analogda 273 falandi. Sinirlama 250-270-285km lerde. Oyuzden ecu gaz kesiyor.
bence alman kalite ve mühendisliğini en iyi sunan marka audi. kesinlikle mercedes ve bmw'den daha kaliteli malzeme ve işçiliğe sahip. audi'nin s'lerinin, bmw ve mercedes'teki karşılıkları m ve amg'ler ile kıyaslarsak biraz daha az prestije sahip olduklarını düşünüyorum. mesela s5, bi m3 değil. diğer yandan s8 de bi s63 amg değil. yalnız station s'ler (rs4, rs6) daha belirgin bi imaj sahibiler.
audi'nin belki de tek kusuru model iç ve dış tasarımlarının birbirine çok benzemesi. sadece markanın bağımlıları ya da fanatikleri audi modellerinin kokpitlerini bir bakışta ayırt edebilir. yine de audi'ler, rolls royce ve bentley gibi üst düzey markalar hariç sadece mercedes ve bmw'nin kafa tutabileceği otomobiller.
S4-S5 in muadili M3 degil...
Rs4-Rs5 in muadili M3...
Yada S6=550i yada E500
Rs6=M5 yada R63
S7=Cls500 yada 650i
Audi hem konforu hem sportifligi birlestiriyor. Artik basariyi yakaladi...
Malesef her marka bunu yapiyor. Bmw 3,5 e benziyor. A4,6 ya... C,E kasaya.... Bu liste uzarda uzar....
Maliyet hesabi cikti,estetik bozuldu...
s/rs ve m/amg düzeltmesi için teşekkürler. ;) gönlümdeki s serisi audi ise her daim 2000 dönemindeki s8'dir. bayılıyorum o zamanki audi'lere:
http://img55.resimup.net/di/SHKX.jpg
yuh birader yaa, bundan sonra ne daha yapılabilir ki?
http://img5.resimup.net/di/II8H.png
http://img5.resimup.net/di/QKW3.png
http://img50.resimup.net/di/IHW1.png
Murat abi paylaşım için teşekkürler keyifle okudum :)
Elimden geldigince yazmaya calistim ;)
guzel paylasim olmus, tesekkurler:icon_tup:
:) bu macera bı ömür anlatılır :) super hocam
Bende yanınızda olmak isterdim
@997TT, abi sen bmw, audi ve mercedes maşallah ne varsa kullanıyosun bu tür premium otomobillerden. :) peki sen tecrübeli birisi olarak içlerinde en çok hangisini beğeniyosun? hangisini diğerinden üstün tutuyosun?
Guzel bı paylasım olmus Murat Abi, videoları ve bu tur yeni paylasımlarıda merakla beklıyoruz:)...